تهیه انواع از غذاهای بین المللی را می توانید در این بخش تجربه کنید. در این قسمت با طرز تهیه پاستا تالیاتلی آشنا می شوید. این پاستا عطر و طعم بی نظیری دارد.
این پستا های ویژه با یک سس راگو طعم بینظیر خواهد داشت. شما می توانید با طرز تهیه پاستا قارچ و خامه و پاستا کدو سبز خوشمزه آشنا شوید.
مواد اولیه:
- کره: یک قاشق غذاخوری
- بیکن: 140 گرم
- کرفس: دو عدد
- گوشت چرخی: 300 گرم
- پاستای فتوچینی: 300 گرم
- رب: گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- هویج: یک عدد
- سرکه: نصف لیوان
- پیاز کوچک: یک عدد
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- شیر: یک لیوان
طرز تهیه پاستا تالیاتلی:
کره را درون تابه ای ریخته و بعد از باز شدن بیکن های خرد شده را درون آن تفت دهید. این کارو با حرارت ملایم انجام دهید تا بیکنها نرم و پخته شود پیاز هویج کرفس را شسته و نگینی کنید.
حالا در ماهیتابه مدام تفت داده تا کمی نرم شود. به آن کمی کره اضافه کنید. بعد از اینکه سبزیجات کمی تغییر رنگ دادن زیر حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
در ادامه درون تاب کمی روغن اضافه کرده و گوشت های چرخی را درون آن تفت دهید. کمی فلفل زردچوبه نمک و دیگر ادویه های دلخواه را به آن اضافه نمایید. مجدد مواد را تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کرده و عطر آن بلند شود.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا تالیاتلی حالا مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و در نهایت سرکه را به آن اضافه کنید. بهتر است از قبل رب را درون مواد کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. ادویه را بچشید در صورتی که نیاز به ادویه بیشتری دارد به آن ادویه اضافه کنید.
شعله گاز را کم کرده تا مواد بپزد در نهایت به آن یک لیوان شیر اضافه کنید. قابلمه روی حرارت گذاشته مقداری آب و نمک درون آن بریزید. کمی کره اضافه کرده و بعد از جوشیدن پاستا را اضافه نمایید تا پاستا نرم شود. حالا آبکش کرده و مواد را روی پاستا ریخته و ترکیب کنید.
پاستا را درون ظرف و روی آن را پنیر پارمزان رنده شده بریزید. می توانید روی این پاستا را با ریحان تزیین کنید. این پاستا رو بهتر از کمی داغ نوش جان کنید.
این پاستای بین المللی بینظیر در اکثر رستوران های سرو میشود. محبوبیت این نوع پاستا زیاد بوده و می توانید با خیال راحت برای پذیرایی در مهمانی خود و با توجه به ذائقههای مختلف سرو کنید.
برای این پاستا می توانید از پاستا های رشته ای و مخصوص استفاده کنید. طعم پاستا با سس های دست ساز سیر و سس ریحان و پستو نیز فوق العاده می شود. شما می توانید طعم های متنوعی از این سالاد را با سس های متنوع تجربه کنید.
این پاستا خوشمزه گزینه مناسبی برای عصرانه وعده ناهار و شام است. پس با این دستور حتماً این پاستا را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. این پاستای ویژه را با کمی پنیر پارمزان بیشتر می توانید به شیوه عالی سرو نمایید و لذت ببرید.