غذاهای دریایی انواع مختلف و بی شماری دارند که یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی انواع میگو می باشد. میگو را می توان با استفاده از روش های مختلف و در طعم های مختلف تهیه کرد. یکی از انواع میگو، میگو اسکمپی می باشد که در این نوع روش تهیه میگو با پوست سرخ و پخته می شود. طرز تهیه میگو اسکمپی با روش فرانسوی در این مطلب قرار گرفته شده است.
بروشتا میگو، کته میگو و میگو با رب انار سه روش دیگر برای تهیه میگو می باشند که اما در تهیه میگو با این روش پوست آن جدا می گردد و سپس پخته می شود. برای مشاهده روش تهیه این سه میگو با روشی لذیذ بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید. همانطور که گفته ایم میگو اسکمپی یک نوع دستور تهیه میگو به روش فرانسوی است که معمولا در کنار برنج و یا نان سرو می شود.
مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- کدو 1 عدد
- میگو 6 عدد
- برگ اسفناج 20 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- کره آب شده 10 گرم
- سس خردل 20 گرم
- روغن زیتون 20 گرم
- فلفل سیاه 10 گرم
- گیاه رزماری 10 گرم
- ادویه اسموک 10 گرم
- کرم خاویار 10 گرم
- سس گرین 10 گرم
- سس گلوریا 2 قاشق غذاخوری
- برنج به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه میگو اسکمپی به روش فرانسوی
ابتدا برای تهیه باید میگو ها را از کمر با استفاده از چاقو برش دهید و سپس رگ های میگو را بیرون بی آورید. حالا باید صبر کنید تا آب میگو خشک شود و در ادامه کاسه ای استیل بر دارید و میگو ها را با پوست و به همراه روغن زیتون، رزماری و فلفل سیاه در کاسه بریزید.
مواد درون کاسه را در حدی که مخلوط شوند هم بزنید و سپس به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید. در تابه ای راه راه روغن زیتون را با سبزیجات و سس ها از جمله کدو، پیاز، فلفل دلمه ای نگینی شده و … را با هم تفت دهید. حالا میگو ها را هم در این تابه تفت دهید.
در مرحله آخر به مقدار مورد نیاز برنج دم کرده و یا می توان به صورت کته درست کرد. میگو ها را بر روی برنج بچینید و بگذارید مقداری با هم دم بکشند. پس از گذشت مدتی می توان میگو و برنج خود را به همراه انواع سس های مختلف و دلخواه سرو کرد. نوش جان.