شما علاقه مندان به آشپزیهای خانگی می توانید در این بخش با طرز تهیه فیله ماهی با یک رسپی آشنا شوید. این نوع ماهی همه فوق العاده داشته و برای پذیرایی در مهمانی و گزینه مناسبی است.
برای داشتن انواعی از ماهی های خانگی با طعم های خوشمزه و بدون بو می توانید در آرگاه همراه ما باشید. طرز تهیه ماهی اندونزی و ماهی زبان با طعم های ویژه را در آرگا تجربه کنید.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 1 عدد
- فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
- آرد: 1/2 فنجان
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- لیمو: 3 عدد
- فیله ماهی: به میزان لازم
طرز تهیه فیله ماهی:
ابتدا باید ماهی را به شیوه های دلخواه فیله کنید. شما می توانید فیله را به صورت آماده از بیرون تهیه کنید. فیله های مرغ را مزهدار نمایید. ماهی را درون کاسهای انداخته مقداری عصاره لیمو نمک فلفل سیاه به آن اضافه کنید. به خوبی باید مواد را به ماهی آغشته کنید و ماساژ دهید. ماهی مزهدار شده را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه بگیرد.
حالا می توانید برای این ماهی فیله مواد سوخاری تهیه کنید که ماهی شما را رستورانی و ترد می کند. برای سوخاری کردن این ماهی باید مواد سوخاری آرد نمک کمی زردچوبه و فلفل را درون کاسه با یکدیگر ترکیب کرده مواد را کمی هم زده تا یکدست شود.
در ادامه باید درون ظرف دیگر تخم مرغی شکسته و به آن مقداری زعفران اضافه نمایید. حالا ماهی را درون تخم مرغ ها انداخته و بعد درون آرد آغشته کنید. در ادامه نیز مجدد مواد را ماهی را درون تخم مرغ ها انداخته و بعد درون آرد بغلتانید. این کار را چند مرتبه انجام داده تا یک ماهی ترد و پولکی داشته باشید.
در این مرحله از طرز تهیه فیله ماهی باید ماهیها را درون مقداری روغن زیتون یا روغن کنجد به خوبی سرخ کنید. ابتدا ماهی را از سمت گوشت قرارداد تا گوشت ماهی جمع نشود.
بعد از سرخ کردن میتوانیم این ماهی را در کنار پلو سرو کنید شما میتوانید این فیله را به عنوان ساندویچ نیز تهیه کنید. در این بخش میتوان با یک ساده از فیله ماهی بخارپز آشنا شویم که طعم و مزه فوق العادهای دارد.
مواد اولیه:
- پونه: چند برگ
- گشنیز خرد شده: 5 قاشق چای خوری
- فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
- فیله ماهی: چند تکه
- پیاز: 1 عدد
- گوجه: 3 عدد
دستور تهیه فیله ماهی بخارپز:
برای داشتن این فیلم ابتدا فیلهها را مزهدار نمایید. به کمی ادویه و نمک آغشته کنید. پیاز و گوجه را با حرارت ملایم کمی تفت دهید. مواد را از روی حرارت برداشته و با مقداری گشنیز و پونه اضافه کنید. تابه را روی حرارت قرار داده و ماهی را درون آن بگذارید مقداری آب ماهی را یا آب گوشت را روی مواد ریخته تا به آرامی با پیاز و گوجه و آب گوشت بخارپز شود.
بعد از نیم ساعت می توانید ماهی را از روی حرارت بردارید. در کنار این ماهی می توان سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده کنید که طعم فوقالعادهای دارد. این ماهی را حتما تهیه کرده و نوش جان نمایید.