ماهان شبکه ایرانیان

این سبزی درمان کننده سرطان سرشار از ویتامین های E ، C ، B ، A ، ایزوتیوزینات و اسیدهای چرب امگا ۳

Lepidium sativum در مازندران تره تیزک و در سایر مناطق ایران شاهی (Garden cress) گفته می شود. گیاهی علفی یکساله بومی مصر و غرب آسیا می باشد

طبق تحقیقات شاهی به عنوان گیاه  دارویی آشنا در زمینه کنترل دیابت، فشارخون و بیماری های کلیه بوده  و به عنوان یک داروی مسهل کننده برای اختلالات گوارشی وجلوگیری از سرطان استفاده می شود زیرا توانایی به دام انداختن رادیکال های آزاد را دارد.

به گزارش نمناک، این گیاه  سرشار از آنتی اکسیدان های فراوان مانند ویتامین های E ، C ، B ، A ، ایزوتیوزینات و اسیدهای چرب امگا 3 مانند اسید آلفا لینولنیک و همچنین گلوکوزینولات ها است و این ترکیبات می توانند اثرات ضد سرطانی خود را از طریق خاصیت آنتی اکسیدانی تحمیل کنند.

در سال های اخیر مطالعاتی در زمینه تاثیر این گیاه بر روی انواع سرطان ها  مانند سرطان دهان ، روده بزرگ ، سرطان پستان انجام شده است. برای مثال عصاره های آبی برگ Lepidium sativum برای فعالیت ضد سرطان بر روی سرطان سنگفرشی زبان انسان (CAL-27) مورد بررسی قرار گرفت و مشخص  شد که عصاره گیاه ، رشد سلولهای CAL-27 را مهار می کند .

این گیاه L. sativum نوید خوبی برای تولید داروهای مؤثر برای راهبردهای درمانی انواعی از سرطان را دارد.

سبزی شاهی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و همچنین مصرف این سبزی خوش طعم فواید بی نظیری را برای سلامت بدن و درمان بسیاری از بیماری ها دارد.

خواص شاهی و فواید درمانی این عضو دوست داشتنی سبزی خوردن

شاهی گیاهی است که به سرعت در حضور آب رشد می کند و گفته می شود یکی از قدیمی ترین سبزیجات شناخته شده برای انسان است. این گیاه دارای رنگ سبز تیره و برگ دار است که در آب باران بهاری رشد می کند. این گیاه یک خانواده برزیک به همراه جوانه های کلم، کلم بروکلی، آرگولا و بروکسل است.

دارای ساقه توخالی است که شناور می شود در حالی که ساختار برگ دارای چیدمانی شبیه به پر است که در آن برگ ها از دو طرف یک محور مشترک به وجود می آورند. این گیاه دارای طعمی تند و فلفلی و دارای ساقه های ترد است.

ارزش غذایی شاهی

شاهی به عنوان یک رژیم اصلی سربازان رومی باستان شناخته می شد. ساندویچ های شاهی جزء اصلی غذای طبقه کارگر در انگلستان بود. این گیاه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال، کلسیم بیشتر از شیر، آهن بیشتر از اسفناج و فولات بیشتر از موز است. شاهی حاوی ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم و فسفر است که همگی برای یک بدن و ذهن سالم مورد نیاز هستند.

طبع و مزاج شاهی

طبع شاهی گرم و خشک است و مصلح آن کاسنی، خرفه، سرکه می باشد.

فواید و مزایای سلامتی شاهی

بعد از اینکه به ارزش غذایی موجود در شاهی نگاهی انداختیم، اکنون زمان آن رسیده است که شما به موارد جادویی این گیاه که می تواند به سلامتی بدن شما اثر بگذارد، نگاهی بیندازید. 

منبع برتر ویتامین C

آیا می دانید شاهی یکی از منابع اصلی ویتامین C است؟ در حقیقت، میزان ویتامین C موجود در شاهی بیشتر از مقدار ویتامین C موجود در میوه پرتقال است. بنابراین، بهبود یا حفظ ویتامین C در بدن بسیار ضروری است، زیرا ویتامین C یکی از مهمترین ها برای سلامتی بدن ما است. مصرف ویتامین C در بدن ما برای کاهش احتمال آسیب به سلول های خون، ترمیم بافت مغز و هر بیماری دیگر بسیار مهم است.

تقویت سیستم ایمنی

اگر می خواهید ایمنی بدن را بهبود ببخشید، شاهی یک انتخاب عالی است. مقادیر زیاد ویتامین C که در آن وجود دارد، می تواند یک سلاح مناسب برای محافظت از بدن شما در برابر هرگونه بیماری ناشی از قارچ ها، باکتری ها و ویروس ها باشد.

مقدار زیاد ویتامین C به معنای آزاد کردن آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد و هرگونه علائم التهابی مبارزه می کند و در نتیجه، ایمنی شما بهبود می یابد.

جلوگیری از آب مروارید

مقدار بسیار زیاد ویتامین C موجود در شاهی برای حفظ سلامتی چشم نیز مفید است. یک مطالعه انجام شده در اروپا حاکی از آن است که ویتامین C موجود در شاهی می تواند برای محافظت از شما در برابر بیماری های چشمی مانند آب مروارید مفید باشد، بنابراین سلامت چشم شما را حفظ می کند.

کاهش علائم آسم

به نظر می رسد که ویتامین C موجود در شاهی، داروی مناسبی برای آسم کودکان است. مطالعه ای که در کودکان انجام شده است، نشان می دهد کودکانی که روزانه ویتامین C را حداقل 2/0 میلی گرم مصرف می کنند، نشان دهنده افزایش حجم تنفسی جاری (FEV) است. این مطالعه ثابت کرد که ویتامین C می تواند برای کاهش علائم آسم در کودکان بسیار مفید باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان