توقیف هشت تن فراورده قندی فاقد مجوز بهداشتی در نیشابور

سرپرست اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور: شهروندان گرامی مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامت محور را حتما از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت کنند.

سرپرست اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو حدود هشت تن فراورده قندی به دلیل عدم مجوزهای بهداشتی توقیف شد.

سمانه رمضانی سه‌شنبه شب در گفت وگو با ایرنا افزود: با توجه به لزوم کنترل و نظارت مواد غذایی و پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از واحدهای تولیدی این میزان فراورده قندی فاقد مجوزهای بهداشتی در حضور حراست معاونت غذا و دارو، نماینده حقوقی دانشگاه، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و نماینده دادستان توقیف شد.

وی ادامه داد: شهروندان گرامی مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامت محور را حتما از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانۀ بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت کنند.

سرپرست‌ اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته‌بندی‌شده، آرایشی و بهداشتی و اقلام سلامت محور مراتب را از طریق شماره تماس ٠5١4٣٣5٢٣١١ و یا از طریق سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به 580 هزار نفر جمعیت در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان