فوت و فن پخت مرغ در فر برای پخت عالی و طعم لذیذ

طرز تهیه مرغ در فر با یک دستور ساده و کاربردی را می‌ توانید در این بخش مطالعه کنید. این نوع غذا عالی بوده و طعم فوق‌ العاده‌ای دارد.

فوت و فن پخت مرغ در فر برای پخت عالی و طعم لذیذ

مرغ گریل شده یکی از غذا های محبوب بوده که همه افراد با طرز تهیه مرغ در فر با فوت و فن‌ های مختلف آشنا شوید. این نوع مرغ را می‌ توانید به راحتی تهیه کنید و نوش جان نمایید.

برای داشتن انواعی از مرغ‌ های خانگی و مجلسی می‌ توانید در آرگا همراه ما باشید. طرز تهیه مرغ ایتالیایی و مرغ سیر با رسپی ساده و مجلسی را می توانید در لینک مطالعه کنید.

پخت مرغ در فر

مواد اولیه:

  • سینه مرغ یا ران: 4 تکه
  • هویج: 2 عدد
  • پیاز: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ در فر:

برای داشتن این مرغ باید ابتدا مرغ را به همراه فلفل، نمک و کمی زردچوبه ماساژ دهید. مرغ را کنار گذاشته و بعد از اینکه ادویه‌ ها به خورد آن رفت با زعفران روی آن را رومال کنید و مجدد ماساژ دو به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا عطر زعفران نیز به مرغ جذب شود.

چرا در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شو.د حالا پیازها را شسته حلقه‌ ای برش بزنیم و در کف ظرف یا سینی فر بگذارید. گوجه‌های حلقه‌ ای شده را نیز روی آن قرار دهید و بعد هویج‌ های اسلایسی را روی آن بگذارید. شما می‌ توانید از سیب زمینی نیز استفاده کنید.

تیکه‌ های مرغ روی آن قرار داده و درون فر بگذارید. برای اینکه مرغ شما پخت بهتری داشته باشد، می‌ توانید از تکه‌ های کوچک‌ تر یا یک مرغ کوچک استفاده کنید که در زمان پخت بافت بهتری خواهد داشت.

مقدار رو به گوجه فرنگی را درون آب جوش رقیق کرده و روی مواد مرغ و سبزیجات بریزید. حالا مواد رو درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ طلایی شود. در حین پخت می‌ توانید مرغ را چک کرده تا در صورتی که مرغ پخته آن را بردارید.

فوت و فن پخت مرغ در فر

میزان طلایی یا گریل شدن این مرغ بستگی به ذائقه شما دارد. اگر می‌ خواهید یک مرغ تردتر داشته باشید، بهتر است تا 5 دقیقه دیگر با آن زمان دهید که مواد شما به خوبی طلایی شود. در نهایت نیز بهتر است با مقدار کره ذوب شده و زعفران روی مواد را رومال کنید که عطر و طعم بهتری دارد.

این نوع مرغ طعم فوق العاده‌ای داشته و می‌ توانید با رسپی‌ های متنوع آن را تهیه کنید. طعم این مرغ دارای ترکیب فوق العاده و ویژه‌ ای بوده و می‌ توانید در کنار برنج یا به تنهایی آن را سرو کنید.

برای داشتن این مرغ باید ابتدا مرغ را به همراه فلفل نمک کمی زردچوبه ماساژ دهید. مرغ را کنار گذاشته و بعد از اینکه ادویه‌ ها به خورد آن رفت با زعفران روی آن را رومال کنید و مجدد ماساژ دهید. دو به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا عطر زعفران نیز به مرغ جذب شود.

فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. حالا پیاز ها رو شده حلقه‌ ای برش بزنید و در کف ظرف یا سینی فر بگذارید. گوجه‌ های حلقه‌ ای شده را نیز روی آن قرار دهید و بعد هویج‌ های اسلایسی را روی آن بگذارید. شما می‌ توانید از سیب زمینی نیز استفاده کنید.

تیکه‌ های مرغ روی آن قرار داده و درون فر بگذارید. برای اینکه مرغ شما پخت بهتری داشته باشد، می‌ توانید از تکه‌ های کوچک‌ تر یا یک مرغ کوچک استفاده کنید که در زمان پخت بافت بهتری خواهد داشت.

تکنیک های پخت مرغ در فر

مقداری رب گوجه فرنگی را درون آب جوش رقیق کرده و روی مواد مرغ و سبزیجات بریزید. حالا مواد رو درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ طلایی شود. در حین پخت می‌ توانید مرغ را چک کرده تا در صورتی که مرغ پخته آن را بردارید.

میزان طلایی یا گریل شدن این مرغ بستگی به ذائقه شما دارد. اگر می‌ خواهید یک مرغ تردتر داشته باشید، بهتر است تا 5 دقیقه دیگر با آن زمان دهید که مواد شما به خوبی طلایی شود. در نهایت نیز بهتر است با مقدار کره ذوب شده و زعفران روی مواد را رومال کنید که عطر و طعم بهتری دارد.

این نوع مرغ طعم فوق العاده‌ای داشته و می‌ توانید با رسپی‌ های متنوع آن را تهیه کنید. طعم این مرغ دارای ترکیب فوق العاده و ویژه‌ای بوده و می‌ توانید در کنار برنج یا به تنهایی آن را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان