
به گزارش خبرآنلاین از تبریز، اسد بابایی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را 700 هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از 153 درصد به رکورد یک میلیون و 700 هزار جلد رسیده است.
به گفته وی طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از 77 هزار نفر به 161 هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال های اخیر بی نظیر بوده است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان 6ساله در موعد تزریق واکسن شان با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می شوند.
بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته 12 هزار نفر کودک 7 ساله عضو کتابخانه های استان شدند.
مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می برند و بر این اساس آن خانواده هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می گیرند.
وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.
46