ماهان شبکه ایرانیان

کباب کردن ران گاو بزرگ در تنور زیر زمینی به روش جدید آشپز آذربایجانی (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز روستایی اهل آذربایجان را می‌بینید که یک ران گاو را در ۵ ساعت در تنوری زیرزمینی کباب می‌کند.

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان