دام عید قربان را از مکان‌ های تحت نظر دامپزشکی تهیه کنید

دلیرصحرایی گفت: لاشه دام ذبح‌شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه در یخچال نگهداری شود، در این صورت بسیاری از عوامل بیماری‌ زا غیرفعال می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: خیران دام، نذری روز عید قربان را از مکان‌های تحت نظارت دامپزشکی بخرند.

علی‌اکبر دلیرصحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، تاکید کرد: افراد باید دام نذری خود را در کشتارگاه‌ها کشتار کنند. تشخیص بیماری در دام، یک امر علمی و فنی است و باید آن را به دامپزشک سپرد، دام‌هایی که در میادین دام هستند، توسط دامپزشکی معاینه پیش از کشتار شده‌اند و از سلامت آن دام اطمینان وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر فردی دام را در خانه ذبح کرد حتماً محل را با مواد ضدعفونی‌کننده بشوید و از هدایت خون حاصل از کشتار به سیستم فاضلاب خودداری کند. ضایعات بعد از کشتار به هیچ‌وجه رها نشود، ترحم به سگ‌های ولگرد و گربه وجود نداشته باشد و از دادن لاشه و آلایش خوراکی دام به آن‌ها خودداری شود.

دلیرصحرایی گفت: لاشه دام ذبح‌شده به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه در یخچال نگهداری شود، در این صورت بسیاری از عوامل بیماری‌زا غیرفعال می‌شود.

وی افزود: هاری بیماری اختصاصی سگ‌ها نیست، عامل بیماری شاربن تا 10 سال در منطقه‌ای که دام آلوده ذبح شده است، باقی می‌ماند. بنابراین باید به رعایت نکات بهداشتی مانند خودداری از کشتار دام در معابر عمومی و کشتار در کشتارگاه تاکید شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان