برای داشتن یک ترشی مخلوط ویژه و خوشمزه می توانید در این بخش همراه ما باشید. در این بخش با طرز تهیه ترشی مخلوط زرد با یک رسپی ساده همراه شما هستیم.
شما علاقه مندان ترشی های خانگی و دست ساز می توانید در این بخش طرز تهیه ترشی متنوع را تجربه کنید. طرز تهیه ترشی ریحان و ترشی نارنج با رسپی متنوع را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- گل کلم: 1 عدد
- ساقه کرفس: 1 عدد
- هویج: 4 عدد
- خیار: 5 عدد
- پیاز: 4 عدد
- سیب زمینی ترش: 4 عدد
- سیر: 1 بوته
- فلفل تند: 4 عدد
- تخم گشنیز: به میزان لازم
- آویشن و نمک: به میزان لازم
- زردچوبه و سیاه دانه: به میزان لازم
- آب جوشیده و سرکه: به میزان لازم
- سبزی ترشی: 200 گرم
طرز تهیه ترشی مخلوط زرد:
برای داشتن این ترشی فوق العاده و خوشمزه ابتدا باید گل کلم را به خوبی بشورید. حالا کلم را خرد کرده و کنار بگذارید تا آب آن کشیده شود. برای ترشی باید سبزیجات شما آبدار نباشد در این صورت ممکن است، ترشی شما کپک بزند.
خیارها را شسته و به اندازه دلخواه برش بزنید. هویج ها را نیز به همین صورت بشورید، پاک کنید و به صورت نگینی خرد نمایید. شما می توانید درون این ترشی از پیازچه های کوچک و سرخ استفاده کنید.
سیب زمینی ترش را نیز به اندازه های دلخواه برش بزنید. حالا کرفس را پاک کرده ساقه های آن را جدا کنید، بشورید و بعد از اینکه آب آن به خوبی خشک شد به صورت نگینی خرد کنید. فلفل های تند را شسته خرد کرده و با مواد سبزیجات خود ترکیب نمایید. در این مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط زردچوبه باید مواد را کنار بگذارید.
تمام سبزیجات خرد شده خود را درون کاسه بزرگ ریخته هم بزنید تا مخلوط یک دست داشته باشید. در مرحله نهایی نیز سبزی های مخصوص ترشی که از قبل پاک کرده و شسته اید را به صورت ساطوری خرد کرده و به مواد اضافه نمایید.
سبزیجات معطر و مخصوص ترشی سبزیجاتی مانند نعنا مرزه شوید و ترخان بوده که طعم فوق العاده ای به ترشی شما می دهند. شما می توانید در کنار این سبزیجات از سبزیجات خشک شده نیز استفاده کنید. یک تکنیک برای داشتن ترشی فوق العاده افزودن مقداری سیاه دانه به مواد می باشد. این کار موجب شده سردی ترشی شما گرفته شود.
درون شیشه های مورد نظر را با استفاده از مواد ترشی پر کرده روی آن را مخلوط سرکه و آب جوشیده شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. شما می توانید از مقداری زردچوبه در این ترشی استفاده کرده که موجب تغییر رنگ ترشی شده و طعم آن را بهتر می کند. راز خوشرنگ شدن این ترشی افزودن زردچوبه در مواد ترشی می باشد.
این نوع ترشیها طعم فوق العاده ای داشته و می توانید برای مهمانی ها و پذیرایی بر سر سفرههای خود این نوع ترشی خوشمزه را داشته باشید. شما می توانید با نحوه تهیه انواعی از ترشی های خانگی آشنا شوید. این ترشی نیز برای پذیرایی در مهمانی ها و کنار غذا مناسب است.