ماهان شبکه ایرانیان

آتش سوزی گسترده در منطقه حفاظت شده خاییز کهگیلویه/ نیاز فوری برای کمک

فرماندار شهرستان کهگیلویه: مجدداً حدود ساعت ۱۱ آتش در این منطقه حفاظت شده شعله ور شد و تاکنون مهار نشده البته وسعت آتش زیاد و در حال گسترش است.

فرماندار شهرستان کهگیلویه از آتش‌سوزی وسیع جنگل‌های منطقه حفاظت شده خائیز در این شهرستان خبر داد.

سید حمزه محقق زاده در گفت و گو با ایسنا گفت: آتش در چند نقطه به سرعت در حال گسترش بوده و با وزش بادهای شدید و افزایش دما، مهار آتش‌سوزی دوباره با چالش مواجه و نیاز به همکاری است.

وی افزود: آتش‌سوزی در منطقه حفاظت شده خاییز محدوده روستای «پادوک» عصر روز دوشنبه 18 تیرماه رخ داده بود که با تلاش نیروها تا ساعت 6 صبح روز سه شنبه کامل کنترل و مهار شد.

فرماندار شهرستان کهگیلویه خاطرنشان کرد: مجدداً حدود ساعت 11 آتش در این منطقه حفاظت شده شعله ور شد و تاکنون مهار نشده البته وسعت آتش زیاد و در حال گسترش است.

محقق‌زاده تصریح کرد: بخشی از آتش سوزی در روستای «چمران»و حوزه استحفاظی شهرستان بهبهان استان خوزستان است که نیاز به همکاری و کمک شهرستان و استان داریم.

وی ادامه داد: این وضعیت بحرانی نیاز فوری به کمک نیروهای مردمی و دستگاه‌های مختلف را دو چندان کرده است.

فرماندار شهرستان کهگیلویه عنوان کرد: آتش‌سوزی محیط زیست و حیات وحش منطقه را به شدت تهدید می‌کند و آتش به شدت در حال گسترش است.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه نیروهای منابع طبیعی، محیط زیست و گروه های کوهنوردی و مردمی در حال تلاش برای مهار آتش هستند اما این میزان آتش از توان نیروها خارج است، بیان کرد: با توجه به وضعیت بحرانی و گستردگی آتش‌سوزی، نیاز فوری به همکاری و همیاری مردم منطقه و روستاها داریم و کمک‌های مردم آموزش دیده می‌تواند در تسریع عملیات مهار آتش نقش بسزایی ایفا کند و از گسترش بیشتر آتش جلوگیری کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان