شناسه : ۲۸۵۲۳۶۲ - جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۷
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ؛ پخت یک غذای مجلسی به روشی جدید (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: مخلوط سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم، گوشت گاو یا گوسفند کم چرب ۳۵۰گرم، ادویه مرغ: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر انبه، ادویه گوشت:نمک، فلفل، زردچوبه، سماق، پولبیبر، پودر انبه و پودر سیر پودر نان سوخاری و پیاز متوسط یک عدد این رولت را درست میکند.