ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ؛ پخت یک غذای مجلسی به روشی جدید (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: مخلوط سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم، گوشت گاو یا گوسفند کم چرب ۳۵۰گرم، ادویه مرغ: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر انبه، ادویه گوشت:نمک، فلفل، زردچوبه، سماق، پولبیبر، پودر انبه و پودر سیر پودر نان سوخاری و پیاز متوسط یک عدد این رولت را درست می‌کند.

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان