وب سایت مواد لازم: حالا که فصل گیلاس های خوشرنگ و خوشمزه رسیده، طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر:
- آرد 2 فنجان
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- 150 گرم کره سرد
- 1/2 فنجان آب سرد
- 1 تخم مرغ
مواد لازم برای داخل خمیر:
- یک کیلو گیلاس
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذا خوری سرد
- یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
- 1/4 فنجان خرد شده پسته
طرز تهیه:
1-آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
2-آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.
3-خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
4-در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.
5-خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.
6-ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )
7-تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.
8-قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
نکته:
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است ، این تارت خوشمزه را میتوانید برای مهمانی ها و دور همی های خود تهیه کنید و لذت ببرید.