طرز تهیه ترشی کرفس خوش طعم و ایده آل

بهترین و ساده ترین ترشی که با اکثر غذاهای متفاوت قابل سرو است ترشی کرفس می باشد. این ترشی بسیار ساده تهیه می شود و شما می توانید به مقدار مورد نیاز خود ترشی تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی کرفس خوش طعم و ایده آل

ترشی یکی از محبوب و پرطرفدار ترین چاشنی های ایرانی می باشد که با استفاده از انواع خوراکی و سبزیجات ها مانند بادمجان و کرفس تهیه می شود. از انواع ترشی های متنوع می توان به همراه برنج و غذاهای دلخواه استفاده کرد تا طعم غذا را چندین برابر بهتر کند. روش تهیه ترشی کرفس بسیار ساده بوده و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. طرز تهیه ترشی کرفس در این مطلب قرار دارد.

از انواع ترشی هایی که می توانید به همراه انواع غذاها سرو کنید می توانیم به ترشی بامیه، ترشی برگ چغندر و ترشی کلم سفید اشاره کنیم. یکی از مواد اصلی برای تهیه هر ترشی سرکه سفید می باشد زیرا به طور کامل باعث طعم دهندگی ترشی ها می شود و معمولا در هر ترشی می توان به دلخواه از انواع فلفل ها برای تند شدن استفاده کرد. در ادامه مطلب می توانید روش تهیه ترشی کرفس ساده و خوش طعم را مشاهده نمایید.

ترشی کزفس سالم

مواد لازم

  • کرفس به مقدار لازم
  • لیمو ترش به مقدار لازم
  • شوید به مقدار لازم
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • دانه خشخاش به مقدار لازم
  • فلفل سفید و نمک به مقدار لازم

ترشی کرفس خوش رنگ

طرز تهیه ترشی کرفس ساده و متفاوت

ابتدا کرفس ها را بشویید و با استفاده از یک حوصله و یا دستمال تمیز کرفس را خشک کنید. باید کرفس را تکه های 1 سانتی متری کنید تا اندازه های کوچک داشته باشد و به راحتی در شیشه ترشی قرار بگیرد. کرفس را در قابلمه ای مناسب بجوشانید.

پس از 3 دقیقه جوشیدن کرفس باید صبر کنید تا خنک شوند. آب جوش کرفس را دور نریزید چون برای تهیه لازم می شود. شیشه مورد نظر را به خوبی بشویید و استریل کنید تا ترشی کپک نزند. حالا مقداری از کرفس را داخل شیشه بریزید.

اگر شیشه بزرگ بود تمام کرفس ها را بریزید در غیر این صورت می توان در ظرف های استریل شده مختلف گذاشت. حالا مقداری شوید به داخل شیشه به همراه 1 برش لیمو اضافه کنید. در ادامه دانه خشخاش، فلفل سفید و نمک را به شیشه اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی کرفس خوش طعم

نصف شیشه را با آب کرفسی که جوشیده است پر کنید و باقی مانده شیشه را هم با سرکه سفید پر کنید. سرکه را طوری بریزید که کامل بر روی مواد را بگیرد. درب ترشی را محکم ببندید تا هوا وارد شیشه نشود و ترشی کپک نزند. این ترشی پس از 2 هفته قرار گرفتن در جای خنک قابل استفاده می باشد. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر