روش پخت یک غذای اسپانیایی متفاوت با ۸۰۰ گرم فیله مرغ (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با ۸۰۰ گرم فیله مرغ، ۲ عدد تخم مرغ، ۱۰۰ میلی لیتر خامه، زردچوبه، پونه کوهی، ۳۰ گرم پارمزان، ۱ عدد گوجه فرنگی، ۳ عدد سیب زمینی، ۶۰ گرم آرد و ۵۰ گرم پنیر این فیله مرغ را درست می‌کند.

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر