شناسه : ۲۸۶۶۲۹۲ - شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۴
بهترین روش یخ زدایی مرغ و گوشت منجمد چیست؟ (فیلم)
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اگر گوشت و مرغ منجمد را در دمای محیط قرار دهیم بلافاصله که دمای هوا به بالای ۱۰درجه سانتیگراد برسد، باکتریها و میکروبهایی که بدلیل انجماد به حالت نهفته در آمده بودند دوباره فعال میشوند، میافزاید: پس بهتر است که مرغ و گوشت را داخل بخچال، یخزدایی کنیم