اگر یک بار این غذای بسیار هیجان انگیز را در خانه تهیه کنید، بدون شک آن را به فهرست غذاهای همیشگی خود خواهید افزود زیرا مملو از طعم های خوب و لذیذ است و روش تهیه آسانی نیز دارد.
برای آشنایی با نحوه طبخ آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (8 تا 12 عدد)
- 450 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- 2 قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه پودر سوخاری
- 3 حبه سیر رنده شده
- نصف یک عدد پیاز رنده شده
- ⅓پیمانه جعفری خرد شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری کچاپ
- 1 قاشق غذاخوری سس خردل
- 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی ادویه دار
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 4 تا 6 عدد پیاز سفید متوسط
- 225 گرم پنیر چدار
- 16 تا 24 ورقه ژامبون یا بیکن (اسلامی)
- 1 شیشه سس باربیکیو
طرز تهیه
- فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده با پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک، پودر سوخاری، جعفری، تخم مرغ، کچاپ، خردل، سس گوجه فرنگی و عسل مخلوط کنید.
- سر و ته پیاز را بریده و دور بیندازید. سپس آن را به صورت عمودی از وسط دو نیم کنید.
- به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بردارید. در دست قلقلی کنید. سپس آن را صاف کرده و در مرکز گوشت، یک مکعب از پنیر چدار قرار دهید. دوباره گوشت را قلقلی کنید.
- اطراف هر کدام از میت بال ها، دو لایه پیاز قرار دهید.
- دور آن ها را با دو لایه بیکن بپوشانید و با خلال دندان در جای خود ثابت کنید.
- سپس میت بال ها را درون سینی فر بچینید.
- روی آن ها با قلم مو، یک لایه سس باربیکیو بزنید.
- سینی غذا را به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.