طرز تهیه بورک عدس؛ غذای مقوی ترکیه ای (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه ابتدا برای خمیر بورک عدس: آرد ۸۰۰ گرم، شیر یک لیوان، روغن ۸۰ گرم، آب از یک لیوان کمتر، یک عدد تخم مرغ، نمک یک قاشق غذا خوری و همچنین مواد لازم برای مواد میانی: عدس سه لیوان ۵۵۰ گرم، یک کیلو پیاز، سیر ۵ حبه، رب چهار پنج قاشق غذا خوری و زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری این بورک عدس را درست می‌کند.



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر