نان ژاپنی با طعم شیرین لوبیا قرمز/ ۱۵۰ سال از تولید آن می‌گذرد (فیلم)

یک کمپانی ژاپنی برای اولین بار یک نان شیرین لوبیا قرمز را حدود ۱۵۰ سال پیش تولید کرد. در روزهای شلوغ سال ۱۰ نفر از کارکنان این کارخانه حدود ۲۰ هزار چانه نان را با لوبیا قرمز شیرین پر می کنند.

کیمورایا سوهونتن یکی از قدیمی‌ترین کمپانی‌های تولید نان قرمز در ژاپن است و قدمت فعالیت آن به بیش از 155 سال می رسد.

به گزارش عصرایران به نقل از پروسس ایکس، این کمپانی در سال 1874 برای اولین بار نان شیرین لوبیا قرمز را تولید کرد که حالا یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های صنایع نان در ژاپن محسوب می شود.

در روزهای شلوغ 10 نفر از کارکنان این کمپانی حدود 20 هزار چانه خمیر را با ترکیب لوبیای قرمز شیرین پر می‌کنند.

این خوراکی به عنوان دسری سالم و خوشمزه در ژاپن و بسیاری از کشورهای شرقی و اروپایی طرفداران زیادی دارد.

مراحل تولید صنعتی این نان شیرین که به نوعی یک پیراشکی محسوب می شود را در تصاویر گزارش ببینید.
 
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان