طرز تهیه چیکن یاکیتوری لذیذ با طعم فوق العاده

جوجه کباب جزو غذا های می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و داری انواع مختلفی است و یکی از انواع آن چیکن پاکیتوری می باشد. که در این مقاله طرز تهیه چیکن یاکیتوری را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه چیکن یاکیتوری لذیذ با طعم فوق العاده

یکی از انواع غذای بسیار خوشمزه و محبوب جوجه کباب می‌باشد. که دارای انواع مختلف است و هر یک متعلق به یک کشور می‌باشد، که بسته به ذائقه‌شان آن را به یک روش خاص تهیه می‌کنند. بنابراین، اگر شما نیز تمایل به تهیه جوجه کباب دارید و به دنبال یک روش ساده هستید که به راحتی آن را در منزل تهیه کنید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه چیکن یاکیتوری همراه ما باشید.

آموزش تهیه چیکن یاکیتوری

طرز تهیه چیکن یاکیتوری با طعم بی نظیر

چیکن یاکیتوری که نام یگر آن جوجه کباب زاپنی است. را می توانید با مواد ساده ای و به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه  کنید. که در ادامه مطلب طرز تهیه ای غذا خوشمزه را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد. تا بتوانید این غذای محبوب و پرطرفدار ر در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • سینه مرغ : ششصد گرم
  • سویا سس : یک چهارم پیمانه
  • آب : یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای :  دو قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت : یک قاشق غذا خوری
  • سرکه سیب : یک قاشق غذا خوری
  • زنجبیل : یک قاشق چای خوری
  • سیر : دو حبه
  • روغن کنجد : یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل : کمی
  • پیازچه خرد شده : یک‌چهارم پیمانه
  • کنجد : دو قاشق غذا خوری

نحوه تهیه

به منظور تهیه چیکن مرغ ابتدا استخوان های گوشت مرغ را خارج نمایید و آن را شسته و بعد به شکل مکعبی کوچک ریز نمایید و به سراغ تهیه سس کباب بروید.

حالا تابه کوچکی را بردارید سپس سویا سس، آب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوه‌ای، زنجبیل، سیر و نمک و فلفل با هم ترکیب کنید و بعد روی حرارت قرار داده و آن را مدام هم زده تا سس غلیظ به دست آید و در ریختن نمک دقت داشته باشید زیرا سویا سس خود دارای طعم شوری است و بعد دو قاشق پیازچه خرد شده به سس افزوده و مواد را باهم ترکیب نمایید.

حالا تابه را کنار گذاشته تا مواد خنک شوند و بعد دو تا سه قاشق از سس را با مرغ ها مخلوط کرده و اجازه دهید به مدت بک ساعت داخل یخچال بماند.

حالا اگر سیخ فلزی در دسترس ندارید ده عدد سیخ چوبی را به مدت بیست دقیقه داخل آب خیس کرده تا در زمان حرارت نسوزد و بعد مرغ ها را به سیخ کشیده و بعد تابه چدن را روی حرارت گذاشته و با روغن کنجد تابه را چرب کرده و بعد سیخ را داخل تابه کنار هم گذاشته و هر دو سمت آن را به مدت سه تا چهار دقیقه سرخ نمایید.

در مرحله پایانی از دستور تهیه چیکن یاکیتوری، سس باقی مانده را با استفاده از برس روی مرغ ها آغشته کرده و داخل ظرف مورد نظرتان چیده و با حلقه های پیاز و کنجد آن را تزیین نمایید و بسته به سلیقه تان می توانید کنار برنج نوش جان نمایبد.

نحوه تهیه چیکن یاکیتوری

در پایان به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم در صوت تمایل به منظور آشنایی با طرز تهیه چیکن چیلی و طرز تهیه چیکن لوف می توانید روی لینک مورد نظرتان کلیک نمایید و با دستور پخت غذای مورد علاقه تان آشنا شوید و به راحتی در منزل تهیه و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان