به گزارش خبرآنلاین، مصرف مکملها مانند ویتامین D تأثیر زیادی بر سلامت بدن دارد، اما استفاده نادرست از این مکملها میتواند به کاهش تأثیر آن منجر شود.
ایسنا در خبری نوشت: ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر باید با منابع چربیهای سالم مصرف شود.
به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D در صورت ترکیب با چربیهای سالم بهتر جذب میشود. چربیهایی مانند روغن زیتون، آووکادو و کتان نمونههایی از چربیهای مفید هستند که میتوانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که غذاهایی با حدود 10 گرم چربی میتوانند به جذب بهتر ویتامین D کمک کنند. به عنوان مثال، مصرف ماهی قزل آلا، آجیل یا کره آجیل طبیعی میتواند مؤثر باشد.
مقدار توصیهشده ویتامین D برای افراد بین 1 تا 70 سال، 600 واحد بینالمللی (IU) در روز است و این مقدار برای افراد بالای 70 سال به 800 IU افزایش مییابد. برای بهرهبرداری کامل از مزایای ویتامین D، مهم است که آن را با منابع چربی سالم مصرف کنید تا بدن قادر به جذب و استفاده مؤثر از آن باشد.
233236