ماهان شبکه ایرانیان

نحوه درست کردن برساق، شیرینی محلی ایلام (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: شکر نصف پیمانه، ماست یک پیمانه، پودر هل نصف قاشق چای‌خوری، نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری، زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری، خمیرمایه یک قاشق غذاخوری، روغن مایع یا جامد یک سوم پیمانه، آب ولرم یک و یک‌چهارم پیمانه و آرد پنج ونیم پیمانه این شیرینی محلی را آماده می‌کند.

 
 
 
 
 
منبع : فرادید
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی