ماهان شبکه ایرانیان

نحوه پخت نان باگت فرانسوی در خانه با ۳۰۰ گرم آرد (فیلم)

در این ویدئو، یک آشپز اهل سنگاپور با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد نان، ۲۵۰ گرم آب، ۲/۵ گرم نمک و ۱/۵ گرم مخمر این نان را درست می‌کند.

منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی