ماهان شبکه ایرانیان

نحوه درست کردن خامه کتابی؛ شیرینی اصیل شیرازی (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲۰۰ گرم آرد سفید قنادی، یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۴ عدد تخم مرغ، ۱۷۰ گرم شکر، یک قاشق غذاخوری شربت بار و یک قاشق غذاخوری وانیل این شیرینی را درست می‌کند.

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان