ماهان شبکه ایرانیان

رئیس دادگاه بخش صیدون خبرداد

کشف ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در صیدون

رحمان بن سعید از کشف و ضبط ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان صیدون از توابع استان خوزستان خبر داد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، رحمان بن سعید رئیس دادگاه بخش صیدون اظهار داشت: مأموران نیروی انتظامی بخش صیدون با استفاده از سگ‌های موادیاب موفق شدند خودروی حامل محواد مخدر در ورودی بخش صیدون را متوقف کنند.

وی ادامه داد: مأموران در بازرسی از این خودرو، مقدار 100 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را که به طرز ماهرانه ای در خودرو نیسان جاسازی شده بود را کشف و ضبط کردند.

بن سعید گفت: دراین خصوص دو خودور حامل مواد مخدر و پشتیبان آن توقیف و دو نفر متهم دستگیر که با صدور قرار بازداشت، روانه زندان شدند.

وی افزود: همچنین  یک دستگاه خودرو حامل مواد شناسایی شد اما متهم با دیدن مأموران به شهر دشیموک از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد متواری و در آنجا بهمراه 50 کیلوگرم تریاک توسط مأموران توقیف شد.

بن سعید افزود: مأموران بخش صیدون نیز موفق به دستگیری متهم دیگر این پرونده به همراه خودرو پشتیبان شدند که باتوجه به تشکیل پرونده در استان کهگیلویه و بویر احمد، متهم به دادگاه بخش دشیموک تحویل داده شد.
 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان