ماهان شبکه ایرانیان

خبر خوش برای داوطلبان دکتری داروسازی؛ بازگشت به آزمون یکپارچه

داوطلبان دکتری داروسازی می‌توانند از این خبر خوشحال شوند که آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ در این رشته نیز به صورت یکپارچه برگزار خواهد شد.

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد: طبق تصمیمات اخذ شده آزمون پذیرش مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1404 در تمامی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی برگزار می شود.

به گزارش مهر، آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) سال 1404 با یک تغییر مهم مواجه شده است.

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرده است: «طبق تصمیمات اخذ شده توسط مراجع ذیصلاح، آزمون پذیرش دکتری تخصصی سال 1404 در تمامی رشته های مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل رشته های علوم پایه، بهداشت و تخصصی، دندانپزشکی و داروسازی برای سال تحصیلی 1405-1404 در تیرماه سال آینده برگزار خواهد شد.

آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال 1404 رشته های علوم پزشکی در 12 تیرماه 1404 برگزار خواهد شد.

ضمن اینکه پذیرفته شدگان آزمون تیرماه سال 1404 ورودی مهرماه 1404 خواهند بود.

تمامی موارد مربوط به آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال1404 از جمله دروس و ضرایب امتحانی، مدارک مورد پذیرش و منابع امتحانی (در رشته های اعلام شده) همانند سال 1403 بوده و بدون تغییرات نسبت به سال 1403 خواهد بود.»

به گزارش مهر، پیش از این در دو دوره آزمون دکتری تخصصی ویژه رشته های داروسازی به صورت جداگانه برگزار شده بود که با تصمیم جدید، آزمون رشته های تخصصی داروسازی نیز همزمان با آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های علوم پزشکی برگزار می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان