ماهان شبکه ایرانیان

۵ ماده غذایی سرشار از ویتامین D

یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.

برای کسانی‌که دسترسی مناسب به نور خورشید ندارند تامین ویتامین D برای بدن کمی سخت می‌شود، اما هنوز مواد غذایی‌ای وجود دارند که می‌توانند ویتامین مورد نیاز بدن انسان‌ها را تامین کنند.

به گزارش بهداشت نیوز شما می‌توانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود:

1) ماهی

ماهی‌های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، 60 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا 12.06 میکروگرم از آن را تأمین می‌کند.

2) قارچ

یک فنجان قارچ پخته‌شده 5 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.

3) تخم مرغ

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، 17 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.

4) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام 26 درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

5) جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B12 است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. 100 گرم جگر گاو، پاسخگوی 9 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان