به گزارش بهداشت نیوز شما میتوانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
1) ماهی
ماهیهای چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، 60 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا 12.06 میکروگرم از آن را تأمین میکند.
2) قارچ
یک فنجان قارچ پختهشده 5 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین میکند.
3) تخم مرغ
تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، 17 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
4) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام 26 درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین میکند. همچنین شیر
بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B12 است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین میکند. 100 گرم جگر گاو، پاسخگوی 9 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.