ماهان شبکه ایرانیان

نحوه پخت نان خرمایی کرمانی با دیگ، آجر و سنگ! (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه، یک قاشق چایخوری نمک، ادویه‌های مخصوص: کنجد، تخم گشنیز، زیره سیاه، رازیانه (از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، یک قاشق چایخوری زردچوبه (اختیاری: گلرنگ یا زعفران برای رنگ و طعم بهتر)، یک لیوان آب گرم و مقداری روغن این نان را درست می‌کند.

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان