وب سایت شور و شیرین: هویچ پلو در دسته غذاهای شیرین جای می گیرد و کسانی که تمایل به شیرینی جات دارند، به این غذا علاقه زیادی نشان می دهند. در این مطلب کمی شکل این غذا را تغییر داده ایم و هویچ پلو را با بِه درست کرده ایم.
- برنج باسماتی 2 پیمانه
- عدس یک دوم پیمانه
- ماش بو داده یک دوم پیمانه
- روغن به میزان لازم
- هویج رنده کرده یک پیمانه
- به رنده کرده یک پیمانه
- پیازداغ یک دوم پیمانه
- گردو خرد کرده یک دوم پیمانه
- کنجد بو داده یک دوم پیمانه
- هل یک دوم قاشق چایخوری
- دارچین یک دوم قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- کره 150 گرم
- زعفران به میزان لازم
- فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
طرز تهیه:
1-برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه عدس و ماش را که از قبل خیس کردهاید بپزید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، هویج و به را تفت دهید.
2-سپس پیازداغ،گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
3-اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
4-برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید در روغن تفت دهید.
5-سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیلههای مرغ بیارائید.