ماهان شبکه ایرانیان

«هویج پلو با بِه» را امتحان کرده‌اید؟

هویچ پلو در دسته غذاهای شیرین جای می گیرد و کسانی که تمایل به شیرینی جات دارند، به این غذا علاقه زیادی نشان می دهند. در این مطلب کمی شکل این غذا را تغییر داده ایم و هویچ پلو را با بِه درست کرده ایم.

وب سایت شور و شیرین: هویچ پلو در دسته غذاهای شیرین جای می گیرد و کسانی که تمایل به شیرینی جات دارند، به این غذا علاقه زیادی نشان می دهند. در این مطلب کمی شکل این غذا را تغییر داده ایم و هویچ پلو را با بِه درست کرده ایم.
 
مواد لازم:
 
  • برنج باسماتی  2 پیمانه
  • عدس  یک دوم پیمانه
  • ماش بو داده  یک دوم پیمانه
  • روغن به میزان لازم
  • هویج رنده کرده یک پیمانه
  • به رنده کرده یک پیمانه
  • پیازداغ یک دوم پیمانه
  • گردو خرد کرده یک دوم پیمانه
  • کنجد بو داده  یک دوم پیمانه
  • هل یک دوم قاشق چایخوری
  • دارچین  یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک  به میزان لازم
  • کره  150 گرم
  • زعفران به میزان لازم
  • فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
 
هویج پلو با به 
 
طرز تهیه:
 
1-برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه عدس و ماش را که از قبل خیس کرده‌اید بپزید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، هویج و به را تفت دهید.

2-سپس پیازداغ،‌گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

3-اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

4-برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیله‌های مرغ را که با نمک و زعفران مزه‌دار کرده‌اید در روغن تفت دهید.

5-سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیله‌های مرغ بیارائید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان