ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی گوجه کال متفاوت و خوش طعم

برای داشتن یک ترشی متنوع و مخصوص در این بخش با طرز تهیه ترشی گوجه کال همراه ما باشید. این ترشی مخصوص طعم و مزه بی نظیری دارد.

طرز تهیه ترشی گوجه کال متفاوت و خوش طعم

برای اینکه با انواع سبزیجات ترشی تهیه کنید، حتماً در ارگا همراه ما باشید. در این قسمت طرز تهیه ترشی گوجه کال که یک ترشی ویژه است را مطالعه می‌ کنید.

ترشی گوجه نرسیده

ترشی با گوجه نرسیده:

این ترش یک ترشی متنوع بوده و اگر گوجه نرسیده دارید، می‌ توانید با این روش آنها را نگهداری کرده و یک ترشی متنوع مخصوص تهیه کنید. این ترشی را شما می‌ توانید با گوجه سالم نیز تهیه کنید.

 

مواد اولیه:

  • گوجه: 500 گرم
  • فلفل قرمز: 4 عدد
  • آب: 2 لیوان
  • جعفری و ترخون: 1 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 8 حبه

طرز تهیه ترشی گوجه کال:

این ترشی یک نوع ترشی جدید بوده و با طرز تهیه ساده آن می‌ توان یک ترشی متنوع داشته باشد. ابتدا باید گوجه‌ های کال و نرسیده را تهیه کنید. گوجه‌ ها را شسته و در آن آبکش قرار دهید تا آب آنها کشیده شده و خشک شود.

درون قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت بگذاریم بعد از اینکه آب به جوش آمد، قابلمه را کنار بگذارید تا آب خنک شود. مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید تا مزه‌ دار شود. در قسمت بعدی که آب شور تهیه شد ترشی خود را باید تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی گوجه کال

در مرحله بعدی باید یک شیشه تمیز را انتخاب کنید. می‌ توان شیشه را درون آن به جوش قرار داد و تا به خوبی استریل شود. مقداری جعفری و ترخون را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب آن کشیده شد و خشک شد که با مواد ترشی ترکیب کنید.

یک ردیف از گوجه‌ های کار را درون شیشه قرار داده و روی آن مقداری ترخون و جعفری بریزید. مقداری از سیر فلفل قرمز با آن اضافه کرده یک ردیف دیگر از گوجه‌ ها را روی آن قرار داده و ردیف دیگر سبزیجات سیر و فلفل تند را قرار دهید. آب جوشیده و خنک شده را به همراه نمک روی شیشه ریخته و کمی زمان دهید تا آب اضافی آن خارج شده و هوای آن از بین برود.

درب شیشه را به خوبی بسته کنار بگذارید تا بعد از 1 تا 2 هفته ترشی شما رسیده شود. برای اینکه ماندگاری ترشی بیشتر شود، می‌ توانیم نصف پیمانه با آن سرکه اضافه کنید. این کار باعث شده هم ترشی طعم ترشی داشته باشد و هم ماندگاری آن بهتر می‌ شود.

گوجه کال با سرکه

شما می‌ توانید از سبزیجات دلخواه و متنوع نیز برای مزه‌ دار کردن این ترشی استفاده کنید. این ترشی بسیار متنوع و جذاب بوده و با یک دستور ساده می‌ توانید آن را تهیه کنید.

این ترشی را باید دور از نور خورشید نگهداری کنید. بعد از هر بار استفاده از ترشی دربار را به خوبی بسته تا ترشی مزه‌ دار شود و هوای اضافه وارد آن نشود. شما در صورت دلخواه می‌ توانید از سرکه‌ های ارگانیک در این ترکیب استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی