ماهان شبکه ایرانیان

شهادت یک خبرنگار فلسطینی دیگر در بمباران غزه

«محمد بعلوشه» خبرنگار شبکه تلویزیونی «المشهد» در شهر غزه در خیابان احمد یاسین محله شیخ رضوان با بمب پرتاب شده از یک کوادکوپتر ارتش رژیم صهیونیستی، هدف قرار گرفت.

رسانه‌های فلسطین از شهادت «محمد بعلوشه» خبرنگار فلسطینی شبکه «المشهد» در بمباران محله شیخ رضوان واقع در شهر غزه خبر دادند.
 
به گزارش ایرنا به نقل از رسانه‌های فلسطین، «محمد بعلوشه» خبرنگار شبکه تلویزیونی «المشهد» در شهر غزه در خیابان احمد یاسین محله شیخ رضوان با بمب پرتاب شده از یک کوادکوپتر ارتش رژیم صهیونیستی، هدف قرار گرفت.
 
او در روز چهارم آتش‌بس موقت، توانست وارد بیمارستان النصر شود و در آنجا با دیدن اجساد در حال تجزیه نوزادان در بخش مراقبت‌های ویژه به علت محاصره شدید، نرسیدن دارو، نبود برق و کمک های پزشکی، غافلگیر شد.
 
انعکاس صدها گزارش از وضعیت انسانی و اجتماعی غزه در سایه جنایت های مکرر روزانه صهیونیست ها، رژیم اشغالگر را برای حذف این صدای بی پناهان تحت محاصره، مصمم تر کرد.
 
بعلوشة چند روزی پیش از شهادت بر اثر اصابت گلوله اشغالگران به پایش زخمی شده بود و به گفته همکارانش حتی در حین ارائه گزارش و تصویربرداری نیز تلاش می کرد در نبود مراقبت های پزشکی به زخم خود رسیدگی کند.
 
با شهادت این خبرنگار فلسطینی، شمار خبرنگاران شهید از آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون به 194 نفر رسید.
 
پیش تر، در 25 مهرماه 1402 یک شهید دیگر به همین نام (محمد بعلوشه) فعال در شبکه تلویزیونی فلسطین الیوم در اثر بمباران خانه اش در محله الصفطاوی در شمال نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونسیتی به شهادت رسید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان