برای داشتن انواع از دمنوش ها و نوشیدنی های گرم و سرد در آرگا همراه ما بوده و نحوه آماده سازی آنها را مطالعه کنید. در ادامه این قسمت نیز می توانید با طرز تهیه دمنوش لبو مجلسی و خانگی آشنا شوید.
دمنوش لبو یک دمنوش خوش رنگ و معطر:
این دمنوش بسیار خوش رنگ و زیباست و برای پذیرایی در مهمانی های شما م یتواند گزینه مناسبی باشد.در ادامه این قسمت شما می توانید با نحوه آماده سازی این دمنوش خانگی آشنا شوید. این دمنوش خواص مختلفی داشته و می توانید در دو نوع ترش و شیرین آن را سرو نمایید.
مواد اولیه:
- لبو: چند عدد
- آب: 2 لیوان
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه یا لیمو عمانی: به میزان لازم
طرز تهیه دمنوش لبو:
این دمنوش بسیار معطر و خوشمزه بوده و شما در ادامه این قسمت می توانید با مراحل آماده کردن این دمنوش آشنا شوید. ابتدا باید لبوها را به خوبی پوست کنده بشورید.
بعد از اینکه آب آنها کشیده شد، به همراه دو لیوان آب لبوها را روی حرارت قرار داده بعد از اینکه رنگ لبوها خارج شد و نوشیدنی به غلظت مورد نظر رسید می توانیم آن را از روی حرارت برداشته و آب آن را درون لیوان سرو کنید.
برای مزه دار کردن این دمنوش می توانید از مقدار شکر استفاده کنید. در کنار این دمنوش از خرما بیسکویت نیز می توانید استفاده نمایید. برای اینکه طعم این دمنوش کمی معطر شود، می توانید از مقداری لیمو عمانی درون دمنوش استفاده نمایید. یک عدد لیمو امانی را درون دمنوش قرار داده تا به خوبی با آن مزه دهد و آن را با شکر سرو کنید.
دمنوش لبو و گل محمدی:
ترکیب این دمنوش با انواعی از گیاهان و میوه ها نیز می تواند ترکیب فوق العادهای شود. ترکیب لبو به همراه ب ترکیب لبو به همراه گل محمدی می ئواند یک دمنوش و نوشیدنی معطر و مجلسی به شما بدهد.
شما برای تهیه و آماده کردن این نوع دمنوش دیگر باید لبوها را روی حرارت قرار داده و بعد از رنگ دادن آب لبو را درون یک ظرف دیگر قرار دهید. حالا برگ گل محمدی را درون صافی چایی ریخته و درون دمنوش بیندازید تا برگ آن به خوبی به دمنوش عطر و طعم بدهد. همچنین می توانید در لینک مقابل با طرز تهیه دمنوش گل محمدی آشنا شوید.
بعد از معطر شدن می توانید دمنوش را درون لیوان سرو کرده و نوش جان کنید. مانند مراحل دیگر برای مزهدار شدن به آن کمی شکر یا لیموی تازه نیز اضافه کنید.
این دمنوش بسیار خوش رنگ و زیبا بوده و برای پذیرایی ها گزینه مناسبی از شما می توانید عصرانه و شبانه این دمنوش را سرو کرده و نوش جان نمایید. بهتر است این دمنوش با معده پر نوش جان شود.
دمنوش لبو و دارچین:
در گزینه دیگر می توانید برای آماده کردن یک دمنوش متنوع دیگر درون لبوها چند تکه چوب دارچین انداخته تا طعم و عطر ویژهای به آن بدهد. ترکیب لبو با دانه های هل نیز یک ترکیب معطر و خوشمزه دیگر بوده که شما به صورت دلخواه می توانید از آن استفاده کنید.