ماهان شبکه ایرانیان

لذت آشپزی با عصر ایران

کیک اسفنجی کره ای با مغز میوه ای(+مواد لازم و بهترین دستور پخت آسان)

کیک اسفنجی یکی از ساده ترین و در عین حال محبوب ترین انواع کیک است اما به رغم سادگی همیشه نتیجه کار مطابق میل ما نیست. با مشاهده این ویدیو یک نمونه کره ای با لایه های کرم و میوه را امتحان کنید شاید این بار نتیجه دقیقا همانی باشد که انتظارش را دارید...

عصر ایران - این ویدیو و اطلاعات زیر می تواند مسیری راحت به پخت یک کیک اسفنجی حرفه ای و البته آسان باشد، با مطالب لذت آشپزی عصر ایران همراه باشید:

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 4 عدد (3 عدد + 1 عدد)
  • شکر: 250 گرم (90 گرم + 30 گرم + 70 گرم + 60 گرم)
  • نمک: 2 گرم
  • آب لیمو ترش: 30 میلی‌لیتر
  • آرد: 190 گرم (150 گرم + 40 گرم)
  • اسانس وانیل: 3 میلی‌لیتر
  • نشاسته ذرت: 100 گرم (40 گرم + 60 گرم)
  • شیر: 620 میلی‌لیتر (600 میلی‌لیتر + 20 میلی‌لیتر)
  • آب: 200 میلی‌لیتر
  • کمپوت هلو: 480 گرم
  • مربای هلو: 30 گرم
  • پودر نارگیل: 30 گرم
  • کره: به میزان اثردهی طعم مورد نظر شما

مراحل تهیه:

  1. ابتدا با 3 عدد تخم مرغ، 90 گرم شکر، نمک، آب لیمو ترش و 150 گرم آرد، کیک اسفنجی تهیه می‌شود که در قالب 18 در 27 سانتی‌متری و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه پخته می‌شود. در این مرحله از مقداری کره که حداقل یک ساعت در دمای اتاق بوده به جای روغن استفاده و با مواد مخلوط کنید.
  2. سپس با 1 عدد تخم مرغ، 70 گرم شکر، اسانس وانیل، نشاسته ذرت و 40 گرم آرد و 600 میلی‌لیتر شیر، نوعی کرم کاستارد تهیه می‌شود که به مدت 1 ساعت خنک می‌شود.
  3. در مرحله بعد، با کمپوت هلو، 60 گرم شکر، نشاسته ذرت و 20 میلی‌لیتر شیر، پوشش میوه ای لایه میانی تهیه می‌شود که به مدت 20 دقیقه خنک می‌شود.
  4. در نهایت، دسر با ترکیب لایه‌های کیک، کرم، میوه و پودر نارگیل آماده شده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می‌گیرد.
 
 
 
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی