آماده کردن انواع از ترشهای خانگی کار بسیار ساده بوده و شما علاقه مندان می توانید در این قسمت با نحوه تهیه یک ترش مخصوص آشنا شوید. طرز تهیه ترشی مکدوس ساده را در این قسمت مطالعه می کنید.
ترشی مکدوس یک ترشی با بادمجان:
این ترشی طعم و مزه متنوعی داشته و با بادمجان تهیه می شود. این ترشی در واقع یک ترشی بادمجان شکم پر است. شما با طرز تهیه ترشی خرفه با دستورهای جدید در ادامه آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- فلفل سبز تند: 1 کیلوگرم
- سیر: 4 حبه
- گردو: 1 پیمانه
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- پودر فلفل قرمز: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی مکدوس:
مراحل آماده کردن این ترشی بسیار ساده بوده و شما در کمترین گام می توانید یک ترشی مخصوص داشته باشید. ابتدا بادمجان های کوچک را که انتخاب کردید، به خوبی شسته و شکم آنها را بشکافید. بادمجان ها را کنار گذاشته تا آب آن کشیده شود.
می توانید قسمت کلاهک سبز بادمجان را به آرامی از آن جدا کرده تا به بادمجان آسیبی وارد نشود. همچنین می توانید آن را به صورت درسته استفاده کنید. در ادامه بادمجان ها را درون قابلمه ریخته و به آن نمک و آب بزنید و روی حرارت گذاشته تا بادمجان ها با حرارت پخته شود.
در گام بعدی بادمجان ها را آبکشی کرده تا آب اضافی آن کشیده شود و تنها کمی نرم و نمکی شده باشد. برای اینکه بافت بادمجان ها باز نشود، در این مرحله بهتر است که شکم آنها را باز کنید.
پس در مرحله شستشو این کار را انجام ندهید تا فرم بادمجان های شما سالم باقی بماند. روی بادمجان ها یک وسیله کمی سنگین قرار داده تا به خوبی آب اضافی آنها کشیده شود. جسم باید به میزانی باشد که بادمجان ها له نشود.
در ادامه مخلوط خود را برای پر کردن شکم بادمجان ها آماده کنید. سیر را له کرده با مقداری فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون آنها را ترکیب کنید. حالا در ادامه گردوها را خرد کرده و فلفل سبزها را نیز به صورت نگینی برش بزنید. مواد گردو و فلفل سبزها را به مواد اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب کنید. پوره سیر را نیز به مواد افزوده و مجدد با آنها ترکیب کرده تا مواد کاملاً مخلوط و یکدست شود.
حالا وسط بادمجان ها را با استفاده از مواد مورد نظر خود پر کرده و بادمجان ها را درون شیشه به صورت ردیفی روی یکدیگر قرار دهید. در مرحله آخر روی مواد مقداری روغن زیتون ریخته و بعد از اینکه سطح بادمجان ها را با روغن پوشاندید. درب شیشه را بسته و آن را کنار بگذارید. حالا ترشی مخصوص شما آماده سرو بوده و می توانید نوش جان کنید.
طرز تهیه ترشی مکدوس با همین رسپی ساده را می توانید در این قسمت مطالعه نمایید. این ترشی طعم و مزه متنوعی داشته و برای سفره پذیرایی شما گزینه مناسبی است. این ترشی را می توانید در کنار انواع غذا نیز داشته باشید و نوش جان کنید. برای ماندگاری بالا می توانید از مقداری سرکه نیز روی ترشی استفاده کنید.