شناسه : ۲۹۳۹۸۶۳ - یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۸
لذت آشپزی با عصر ایران
تهیه دسر شیک با بطری آب معدنی (+مواد لازم و دستور تهیه)
اگر به دنبال یک دسر متفاوت، خوشمزه و آسان هستید، این دسر نارنگی را از دست ندهید!
عصر ایران - این دسر با ترکیبی منحصر به فرد از نارنگی، شکلات تلخ و پودینگ، تجربهای جدید از طعمها را ارائه میدهد. آمادهسازی آن نیز بسیار ساده است و به زمان زیادی نیاز ندارد.
مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی:
- آگار آگار: 24 گرم (16 گرم + 8 گرم) (نوعی ژلاتین گیاهی)/ افرادی که با طعم آگار مشکل دارند می توانند از پودر ژلاتین استفاده کنند
- شکر: 100 گرم (60 گرم + 40 گرم)
- شیر: 1.5 لیتر (1 لیتر + 500 میلیلیتر)
- نارنگی: 5 عدد
- شکلات تلخ: 80 گرم
- پودر کاکائو: 30 گرم
مواد لازم برای نوشیدنی همراه:
- یخ: 100 گرم
- شیر: 150 میلیلیتر
- قهوه: 30 گرم
- شکر: 30 گرم
- آب: 80 میلیلیتر
طرز تهیه:
- ابتدا با استفاده از 16 گرم آگار آگار، 1 لیتر شیر، 60 گرم شکر و آب نارنگیها، یک لایه پودینگ نارنگی تهیه میشود. این مخلوط پس از آماده شدن به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میگیرد تا ببندد.
- در مرحله بعد، با استفاده از 8 گرم آگار آگار، 500 میلیلیتر شیر، 40 گرم شکر، پودر کاکائو و شکلات تلخ ذوب شده، یک لایه پودینگ شکلاتی تهیه میشود. این لایه روی پودینگ نارنگی بسته شده ریخته شده و به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار میگیرد.
- نوشیدنی همراه نیز به احتمال زیاد با ترکیب یخ، شیر، قهوه، شکر و آب تهیه میشود.