شناسه : ۲۹۴۱۰۱۰ - چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۴
لذت آشپزی با عصر ایران
به شکل یک قناد حرفه ای و بدون نیاز به فر این پذیرایی شیک را آماده کنید! (+فیلم)
با یک ترفند ساده و استفاده از فویل آلومینیومی، دسری فوقالعاده خوشمزه و بدون نیاز به فر آماده کنید. این دسر شکلاتی با ترکیبی از بیسکویت، خامه و توتفرنگی، طعمی بینظیر را به شما هدیه میدهد.
عصر ایران - یک دسر شکلاتی جذاب و آسان که با استفاده از فویل آلومینیومی و بدون نیاز به فر تهیه میشود، به تازگی مورد توجه قرار گرفته است. این دسر با ترکیبی از طعمهای شکلات، بیسکویت و توتفرنگی، تجربهای لذتبخش را برای شما رقم خواهد زد.
مواد لازم برای تهیه دسر (مناسب برای قالب 22 در 32 سانتیمتر):
- بیسکویت: 300 گرم
- شیر: 200 میلیلیتر
- اسانس رام: 5 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه کرم:
- تخممرغ: 4 عدد
- شکر: 200 گرم
- آرد: 150 گرم
- شیر: 200 میلیلیتر
- شیر (اضافی): 1.5 لیتر
- کره: 100 گرم
- شکلات تلخ: 200 گرم
- توتفرنگی: 500 گرم
مواد لازم برای رویه شکلاتی:
- شکلات تلخ: 200 گرم
- روغن مایع: 20 میلیلیتر
مواد لازم برای سس قهوه:
- آب: 100 میلیلیتر
- قهوه فوری: 30 گرم
- زرده تخممرغ: 3 عدد
- شیرعسلی: 30 گرم
- پودر کاکائو: 3 گرم
طرز تهیه:
- یک قالب آلومینیومی (22 در 32 سانتیمتر) انتخاب کنید.
- بیسکویتها را کف قالب بچینید و روی آن ها را با شیر و اسانس رام خیس کنید.
- برای تهیه کرم: تخممرغها، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس 200 میلیلیتر شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- 1.5 لیتر شیر را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مخلوط تخممرغ را به شیر جوشیده اضافه کرده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- کره و 200 گرم شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد یکدست شوند.
- کرم آماده شده را روی بیسکویتها بریزید و توتفرنگیهای خرد شده را روی آن پخش کنید. بعد نوبت به طبقه بعدی می رسد که همان مراحل قرار دادن بیسکوئیت را مانند قبل انجام می دهیم.
- قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خنک شود.
- برای تهیه رویه شکلاتی، 200 گرم شکلات تلخ و روغن را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو (یا به روش بن ماری) ذوب کنید.
- رویه شکلاتی را روی دسر بریزید و به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه سس قهوه، آب و قهوه فوری را مخلوط کنید. شیرعسلی و پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در فیلم از زرده تخم مرغ برای مخلوط کردن در سس قهوه استفاده می شود که توصیه می کنیم این مرحله را حذف کنید زیرا استفاده از تخم مرغ خام به دلیل آلودگی های میکروبی به هیچ عنوان کار درست و بهداشتی نیست.
- دسر را به همراه قهوه سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- میتوانید از انواع توتها یا میوههای دیگر نیز به جای توتفرنگی استفاده کنید.
- میزان شیرینی دسر را میتوانید با تغییر مقدار شکر و شیرعسلی تنظیم کنید.
- برای طعم قویتر قهوه، میتوانید مقدار قهوه فوری را بیشتر کنید.