اگر به دنبال آماده کردن انواع سالادهای خانگی جدید و جذاب هستید، در این قسمت میتوانید با طرز تهیه سالاد ارمنی رژیمی مخصوص آشنا شوید. این سالاد رسپی بسیار ساده ای دارد.
سالاد ارمنی مخصوص:
این سالاد بسیار متنوع بوده و یکی از سالادهای مخصوصی است که در مهمانی های خود می توانید استفاده کنید. این سالاد ویژه افرادی بوده که گیاهخوار هستند. در مراسم ها و مجالس نیز این سالاد گزینه مناسبی برای پذیرایی است. شما می توانید با طرز تهیه سالاد سالامی در لینک آشنا شوید.
مواد اولیه سس:
- روغن زیتون یا کنجد: 1 دوم پیمانه
- گردو آسیاب شده: 30 گرم
- آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به میزان لازم
مواد سالاد:
- خیار: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- جعفری تازه: 30 گرم
- شوید تازه: 30 گرم
- ریحان تازه: 30 گرم
طرز تهیه سالاد ارمنی:
این سالاد طعم فوق العاده ای داشته و می تواند گزینه مناسبی در سبد پذیرایی شما باشد. در مرحله اول باید ابتدا خیار و گوجه رو شسته و به آن را خرد کنید. خیارها را به صورت حلقه ای برش زده حالا گوجه فرنگی ها را نیز از وسط دو نیم کنید. بهتر است از گوجه های گیلاسی استفاده کنید. بعد از اینکه خیار و گوجه ها را به صورت درشت خرد کردید، درون ظرفی با یکدیگر ترکیب کنید.
نوبت به اضافه کردن مقداری ادویه و پیاز برای مزه دار کردن آن می رسد. پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. پیاز را به مواد سالاد خود اضافه کرده و در ادامه مقداری فلفل سبز و فلفل سیاه به مواد خود اضافه کنید. شما می توانید از فلفل دلمه نگینی شده نیز برای عطر و مزه بهترین سالاد استفاده نمایید. در ادامه باید مقداری سبزی برای معطر شدن سالاد به آن اضافه کنید.
سبزی های معطر را از قبل پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب آنها کشیده شد، کمی ساطوری کرده و به مواد سالاد خود اضافه کنید و خوب هم زده تا عطر سبزی ها به خورد سالاد شما برود. حالا سالاد شما آماده بوده و می توانید کنار گذاشته تا عطر و طعم بهتری بگیرد در ادامه یک سس ویژه و مخصوص برای سالاد خود تهیه کنید.
آماده کردن سس این سالاد نیز می توان از منبع روغن زیتون و روغن کنجد استفاده کنید. مواد ذکر شده در سس را با یکدیگر ترکیب کرده و بعد از ترکیب شدن به سالاد خود اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود و مزه بهتری داشته باشد.
برای راحتی کار در ادامه این قسمت از طرز تهیه سالاد ارمنی نحوه آماده کردن سس را آموزش می دهیم. روغن زیتون و کنجد را درون ظرفی ریخته مقداری آب لیموی ترش تازه نیز اضافه کرده در ادامه گردوها را درون هاون کوبیده و گردوهای خرد شده را نیز اضافه کنید. فلفل، نمک به مواد سس بزنید. سس را نیم ساعت کنار گذاشته تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شود. در ادامه می توانید سس را روی سطح سالاد سرو کنید.