طرز تهیه پاستا تورتیلینی با یک رسپی ساده را در این قسمت مطالعه می کنید. این پاستا را می توانید با ترکیب مرغ و پیاز و ادویه های مخصوص تهیه کرده و نوش جان کنید. شما در ادامه با مراحل تهیه این پاستا آشنا خواهید شد.
پاستا تورتلینی ویژه:
برای آماده کردن این پاستای مخصوص می توانید در ادامه این قسمت همراه ما بوده و با رسپی ساده آن آشنا می شوید. پاستا مانیکوتی با دستورهای جدید را مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- پاستا تورتلینی: 1 بسته
- پیاز: 1 عدد
- ران مرغ: 2 عدد
- روغن: به میزان لازم
- ادویه دلخواه: به میزان لازم
- قارچ: 10 عدد
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- اسفناج: 300 گرم
- خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای: 50 گرم
- ریحان: 1 بسته
طرز تهیه پاستا تورتلینی:
برای آماده کردن این پاستای مخصوص و ویژه باید ابتدا پیاز را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. استخوان های ران را خارج کرده یا از سینه مرغ برای این پاستای ویژه استفاده نمایید.
در ادامه باید ران مرغ را به همراه مقداری پیاز چرخ کرده تا ترکیب شما یکدست شود. برای یکدست شدن مواد می توانید از مواد را دو مرتبه چرخ کرده و بعد با مواد آماده نمایید.
در قسمت بعدی باید مواد را مقداری ادویه و نمک زده و با دست ورز دهید. مواد را یک ساعت کنار گذاشته تا مزه دار شود. مواد آماده گوشت را به صورت قلقلی در کنار ظرفی قرار دهید.
مقداری روغن درون تابه ریخته و مواد گوشت قلقلی را درون تابه با حرارت ملایم سرخ کنید. در قسمت بعدی باید قارچ ها را شسته و به صورت اسلایسی برش بزنید.
برای اینکه رنگ قارچ ها عوض نشود، به آن چند قطره آب لیموی تازه اضافه کرده و زمان داده تا سرخ شود و آب اضافی آن کشیده شده، در قسمت بعدی نیز به آن مقداری نمک اضافه کرده و در صورت دلخواه به آن ادویه اضافه نمایید.
درون همان تابه باید اسفناج های خرد شده را اضافه کرده و بعد از اینکه مواد به روِغن افتاد، باید مقداری پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید. در ادامه کمی پنیر خامه ای اضافه کرده و تفت دهید تا مواد باز شده و ترکیب شود. مقداری ریحان تازه را شسته و در ادامه به مواد خود اضافه نمایید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری ریحان خشک شده نیز استفاده کنید.
حالا در این قسمت باید تمام مواد قارچ ها و قلقلی های خود را به سس اضافه کرد و با هم هم بزنید تا ترکیب شده و مزه دار شود. مواد رو روی حرارت تفت داده تا به غلظت مناسب برسد.
در ادامه درون قابلمه ای مقداری آب ریخته پاستاها را درون آن بریزید و زمان دهید تا نرم شود. پاستاها را آبکشی کرده و به مواد سس اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کرد و نوش جان نمایید. برای تزیین روی پاستا می توانید از ریحان نیز استفاده کنید.