این پیراشکی ها با گوشت چرخ کرده و پنیر چدار تهیه می شوند و طعم بسیار خوبی دارند و برای پیک نیک های تابستانی گزینه مناسبی خواهند بود.
برای یادگیری روش تهیه آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (8 نفر)
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیمانه پیاز خرد شده
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ⅓ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری کچاپ
- 1 قاشق غذاخوری خردل زرد
- نصف قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
- 2 ورقه خمیر پیتزای آماده
- 1 عدد تخم مرغ
- دانه کنجد
طرز تهیه
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- روغن را درون تابه داغ کنید.
- پیازها را تفت دهید تا کاملا سبک شوند.
- گوشت چرخ کرده، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را افزوده و تا زمانی که گوشت رنگش عوض شود، آن ها را تفت دهید.
- سپس مخلوط گوشت را درون یک کاسه بزرگ بریزید.
- سس کچاپ، خردل، سس گوجه فرنگی و یک قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- خمیر پیتزا را به 4 بخش مساوی تقسیم کنید.
- یک تا دو قاشق غذاخوری از مواد را درون خمیر گذاشته و یک لایه خمیر روی آن ها بگذارید.
- با استفاده از چنگال، لبه های خمیر را ببندید تا مواد بیرون نریزند.
- پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید. روی آن ها تخم مرغ بمالید. در نهایت، دانه کنجد بپاشید.
- آن ها را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
- پس از خنک شدن، با سس دلخواه سرو کنید.