ماهان شبکه ایرانیان

واکنش مرضیه برومند به تشکیل پرونده قضایی: با افتخار دست همه همکارانم را بابت یک عمر همکاری شرافتمندانه می فشارم

مرضیه برومند: صراحتاً اعلام می‌کنم که با افتخار دست همه همکارانم را اعم از خانم یا آقا بابت یک عمر همکاری شرافتمندانه، سالم و به دور از هرگونه شائبه جنسیت‌زدگی همچنان می‌فشارم و از صمیم قلب دوستشان دارم.»

عصر ایران - در پی تشکیل پرونده قضائی برای مرضیه برومند و رضا بابک به اتهام «اقدام خلاف عرف و شرع» در دادسرای عمومی و انقلاب تهران، به خاطر دست دادن در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر؛ این کارگردان باسابقه با انتشار متنی واکنش نشان داد.

بنا به این گزارش؛ مرضیه برومند با انتشار عکسی از پشت صحنه سریال آرایشگاه زیبا در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «شاید بهتر بود برای نشان دادن محبتم به دوست و همکار عزیزم رضا بابک از واژه مناسب‌تری استفاده می‌کردم؛ همانطور که بهتر بود در مراسم تشییع زنده یاد مهرجویی (و حاشیه‌های عجیبش) حواسم را جمع می‌کردم تا ناخواسته عبارت جنگ را به جای محکوم کردن آنچه بر مردم شریف و مظلوم فلسطین رفت به کار نبرم.

پشت صحنه سریال آرایشگاه زیبا: (از راست ایستاده ) مرتضی احمدی، مرضیه برومند، رضا بابک و  حمید جبلی(نشسته)

مرضیه برومند و رضا بابک پشت صحنه سریال آرایشگاه زیبا

اکنون ضمن تاکید بر مواضع پیشینم، صراحتاً اعلام می‌کنم که با افتخار دست همه همکارانم را اعم از خانم یا آقا بابت یک عمر همکاری شرافتمندانه، سالم و به دور از هرگونه شائبه جنسیت‌زدگی همچنان می‌فشارم و از صمیم قلب دوستشان دارم.»

استوری مرضیه برومند

استوری مرضیه برومند

مهاجرانی: دولت پیگیر مساله است

گفتنی است عصر دیروز مهاجرانی، سخنگوی دولت که در سینما رسانه جشنواره چهل و سوم فیلم فجر در برج میلادحضور یافته بود در پاسخ به خبرنگارانی که درباره تشکیل این پرونده قضایی پرسیدند، رویکرد دولت چهاردهم را "پدرانه" توصیف و تاکید کرد که این مساله حل و فصل خواهد شد.

استوری مرضیه برومند در واکنش به تشکیل پرونده قضایی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان