ماهان شبکه ایرانیان

هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به جبهه شرارت: ملت ایران را تهدید نکنید

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در اجتماع راهپیمایی ۲۲ بهمن شیراز هشدار داد: جبهه شرارت بداند که ملت ایران قوی و مصمم است و تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جبهه شرارت بداند که ملت ما را نباید تهدید کند و امروز همه جهان شاهد رویش های زیادی در مکتب انقلاب اسلامی است.

به گزارش خانه ملت، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز در اجتماع راهپیمایی 22بهمن در شیراز، گفت: انقلاب اسلامی به دنبال حیات طیبه است و آرمان های جهان شمول آن در این راستا است. ما برای نجات بشریت و دفاع از انسانیت مبارزه کرده ایم و احیاگر ارزش های معنوی بودیم.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی های انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: مبارزه مستمر با دشمنان و تحمیل اراده ملت بزرگ ایران بر مستکبران برای تمام عالم یک الگو بود.  پیروزی در نبردهای نامتقارن و شکست نظام سلطه در همه عرصه ها از ویژگی های بارز انقلاب اسلامی بوده است.

عزیزی تصریح کرد: ملت قهرمان ما ثابت کرده که بر روی اصول و ریشه های انقلاب اسلامی ایستاده است و دشمنان ملت ما بدانند خواب آشفته عقب نشینی از آرمان های انقلاب، تعبیر نخواهد شد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: رژیم منحوس صهیونیستی چنانچه دچار خطای محاسباتی شود هزینه سنگینی خواهد پرداخت . آنها باید بدانند که ملت ما دارای یک گذشته درخشان است و تاریخ ساز بوده و با همه فراز و نشیب ها پای اصول انقلاب ایستاده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دشمن تصور نکند که ما ضعیف هستیم چراکه ملت ما قدرت ما است و پاسخ ما به دشمن در صورت دست درازی و فشار، قدرتمند تر شدن است.

عزیزی افزود: ملت با تولید قدرت و اراده و ایمان مسیر ثابت قدمی بر روی ارزش ها را انتخاب کرده و تهدیدات را به فرصت تبدیل کرده است و اگر دشمن به امنیت ما خدشه وارد کند همه دنیا را برای او ناامن می کنیم.

وی تاکید کرد: جبهه شرارت بداند که ملت ما را نباید تهدید کند و امروز همه جهان شاهد رویش های زیادی در مکتب انقلاب اسلامی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان