ماهان شبکه ایرانیان

تحویل محموله بمب‌های ۹۰۰ کیلوگرمی آمریکا به اسرائیل با تائید دونالد ترامپ(+عکس)

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل، تأکید کرد که این تجهیزات برای نیروی هوایی این کشور بسیار حائز اهمیت است. او همچنین اظهار داشت که همتای آمریکایی‌اش تأیید کرده است که ایالات متحده همچنان به حمایت از امنیت اسرائیل ادامه خواهد داد.

وزارت دفاع اسرائیل اعلام کرد که محموله‌ای از بمب‌های سنگین آمریکایی که پیش‌تر توسط دولت جو بایدن تعلیق شده بود، به آنها تحویل داده شده است.

 براساس بیانیه این وزارتخانه، اسرائیل شب گذشته به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بمب‌های سنگین MK-84 را دریافت کرد.

به گزارش روزیاتو به نقل روزنامه الاخبار، این محموله شامل 1800 بمب MK-84 است که به نیروی هوایی اسرائیل اختصاص یافته است. این بمب‌های 900 کیلوگرمی غیر هدایت شونده هستند و از سطوح بتنی و فلزی ضخیم عبور می‌کنند.

تحویل محموله بمب‌های 900 کیلوگرمی آمریکا به اسرائیل با تائید دونالد ترامپ

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل، تأکید کرد که این تجهیزات برای نیروی هوایی این کشور بسیار حائز اهمیت است. او همچنین اظهار داشت که همتای آمریکایی‌اش تأیید کرده است که ایالات متحده همچنان به حمایت از امنیت اسرائیل ادامه خواهد داد.

این محموله در حالی تحویل داده شده است که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، حدود یک سال پیش ارسال آن را به دلیل نگرانی از استفاده اسرائیل از این بمب‌ها در مناطق پرجمعیت نوار غزه متوقف کرده بود. بااین‌حال، دونالد ترامپ اخیراً دستور به لغو این تعلیق داد و اعلام کرد که این بمب‌ها که مدت‌ها در انبارها نگهداری می‌شدند، در اختیار اسرائیل قرار خواهند گرفت.

ترامپ دراین‌باره گفت: «ما فرمان تعلیق را لغو کردیم. همین امروز آن را لغو کردیم و آنها به این بمب‌ها دسترسی خواهند داشت. آنها هزینه‌اش را پرداخت کرده‌اند و از مدت‌ها پیش منتظر هستند.»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان