ماهان شبکه ایرانیان

مصرف این ماده غذایی احتمال ابتلا به سرطان‌های کُشنده را کاهش می‌دهد

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به نوع خاصی از سرطان روده کشنده در مصرف کنندگان ماست کمتر است.

 محققان گزارش دادند افرادی که سالیان سال دو وعده یا بیشتر در هفته ماست می‌خوردند، 20 درصد کمتر دچار یک نوع تومور تهاجمی که معمولاً در سمت راست روده بزرگ یافت می‌شود، شدند.

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، بافت‌های تومورها همچنین برای یک باکتری که معمولاً در ماست یافت می‌شود به نام بیفیدوباکتریوم مثبت شد.

دکتر «توموتاکا اوگای»، یکی از نویسندگان ارشد از بیمارستان بیرگام ماساچوست، خاطرنشان کرد: «مدت‌ها اعتقاد بر این بود که ماست و سایر محصولات شیر تخمیر شده برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند. یافته‌های جدید ما نشان می‌دهد که این اثر محافظتی ممکن است برای تومورهای مثبت بیفیدوباکتریوم خاص باشد.»

علم نوظهور با تمرکز بر میکروبیوم بدن انسان- تریلیون‌ها باکتری مفید که دستگاه گوارش و سایر اندام‌ها را پوشانده‌اند- نشان داده است که مصرف باکتری‌های زنده در ماست می‌تواند به سلامتی کمک کند.

در مطالعه جدید، محققان داده‌های رژیم غذایی مادام‌العمر را بررسی کردند.

به عنوان بخشی از پرسشنامه‌های دقیق، از افرادی که در هر مطالعه ثبت نام کرده بودند، در مورد میزان مصرف روزانه ماست ساده و طعم دار از آنها سوال شد.

این مطالعات همچنین حاوی اطلاعاتی در مورد موارد ابتلاء به سرطان روده بزرگ در طی چند دهه در میان شرکت کنندگان در مطالعه بود.

در مجموع، 3079 مورد سرطان روده بزرگ در میان 151000 شرکت کننده مشاهده شد. اطلاعات در مورد مثبت بودن یا نبودن تومورها برای بیفیدوباکتریوم برای 1121 تومور در دسترس بود.

از میان این تومورها، 346 مورد (31%) بیفیدوباکتریوم مثبت و 775 مورد (69%) بیفیدوباکتریوم منفی بودند.

تیم بریگام هیچ ارتباط معنی داری بین خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ در افراد و میزان ماست مصرفی آنها پیدا نکرد.

با این حال، هنگام بررسی تومورهای مثبت بیفیدوباکتریوم، آنها دریافتند که خوردن دو یا چند وعده ماست در هفته با کاهش 20 درصدی خطر ابتلاء به این سرطان‌ها مرتبط است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان