ماهان شبکه ایرانیان

فاطمه معتمدآریا ساکن فرانسه شد/ همسرم گفت برنگرد؛ برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند

فاطمه معتمدآریا: اولین باری که بعد از دادگاه‌های متعدد توانستم پاسپورتم را بگیرم و برای یک فستیوال به فرانسه بیایم همسرم گفت برنگرد چون برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند. در نتیجه من بیش از یک سال است از ایران خارج شدم و ساکن پاریس هستم و کارم را در آنجا ادامه‌می‌دهم.

فاطمه معتمدآریا اعلام کرد که یک سال است از ایران خارج شده‌ و در فرانسه حضور دارد.
 
به گزارش اقتصاد نیوز؛ فاطمه معتمدآریا در حاشیه جشنواره فیلم ‌های ایرانی در آمریکا اعلام کرد یک سال است از ایران خارج شده و فعلا هم کار حرفه‌ایش را در فرانسه ادامه می‌دهد.
 
او در این مورد گفت:«اولین باری که بعد از دادگاه‌های متعدد توانستم پاسپورتم را بگیرم و برای یک فستیوال به فرانسه بیایم همسرم گفت برنگرد چون برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند. در نتیجه من بیش از یک سال است از ایران خارج شدم و ساکن پاریس هستم و کارم را در آنجا ادامه‌می‌دهم».
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان