ماهان شبکه ایرانیان

انتخابات فدراسیون فوتبال؛ کفاشیان ائتلاف با عابدینی را رد کرد

علی کفاشیان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، در واکنش به خبر ائتلاف با امیر عابدینی، اعلام کرد که ائتلافی با او ندارد و پرونده حضور در انتخابات برای او بسته شده است. انتخابات فدراسیون فوتبال شنبه ۱۱ اسفند برگزار خواهد شد.

 رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با تأکید بر گفته‌های قبلی خود اعلام کرد که با امیر عابدینی ائتلاف نکرده است.

به گزارش تسنیم، در فاصله 48 ساعت مانده تا انتخابات فدراسیون فوتبال امروز خبری درباره ائتلاف علی کفاشیان و تیم همراه او در انتخابات با امیر عابدینی منتشر شد.

کفاشیان در واکنش به این موضوع به خبرنگار تسنیم گفت: قبلاً هم گفته بودم که ائتلاف معنی نداشته و اعتقادی به  این موضوع ندارم. با کسی ائتلاف نکرده و نخواهم کرد و پرونده حضور در انتخابات برای من بسته شده است.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ادامه داد: اعضای مجمع افرادی هستند که در این فوتبال حضور دارند و خودشان تصمیم می‌گیرند که به چه فردی رأی دهند. امیدوارم بهترین اتفاق برای فوتبال ایران رخ دهد.

به گزارش تسنیم انتخابات فدراسیون شنبه 11 اسفند برگزار و رئیس 4 سال آینده از بین مهدی تاج و امیر عابدینی انتخاب خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان