ماهان شبکه ایرانیان

خوشحالی و رضایت روس ها از حمله ترامپ به زلنسکی در کاخ سفید

سناتور الکساندر شندریوک-ژیدکوف به اسپوتنیک گفت: زلنسکی دیگر جایی در سیاست جهانی ندارد، مذاکرات در کاخ سفید نشان داده است که او نه با سطح خود و نه با کت و شلوار خود مطابقت ندارد.

ولادیمیر شوچنکو، رئیس سابق پروتکل کرملین، در اظهار نظر درباره این نزاع به اسپوتنیک، زلنسکی را گستاخ خواند و توجه او را به فقدان فرهنگ خارجی جلب کرد.
 
به گزارش جماران، آندری کلیشاس، سناتور شورای فدراسیون روسیه گفت: زلنسکی دلقکی است که نقش خود را ضعیف بازی کرد و رئیس جمهور آمریکا به دلیل رفتار بد و بی احترامی به ایالات متحده در را نشان داد.
 
سناتور الکساندر شندریوک-ژیدکوف به اسپوتنیک گفت: زلنسکی دیگر جایی در سیاست جهانی ندارد، مذاکرات در کاخ سفید نشان داده است که او نه با سطح خود و نه با کت و شلوار خود مطابقت ندارد.
 
الکسی گونچارنکو، نماینده ورخونا رادا (پارلمان اوکراین)، گفت: جدال علنی زلنسکی با رئیس جمهور ایالات متحده منجر به قطع تمام روابط کی‌یف با واشنگتن، متحد اصلی اوکراین می شود.
 
الکساندر دوبینسکی، نماینده پارلمان اوکراین (رادا) که به اتهام خیانت در زندان به سر می برد، گفت: رویارویی عاطفی و تلاش برای اعمال فشار بر ترامپ توسط زلنسکی می تواند منجر به توقف کمک های واشنگتن به طرف اوکراینی شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان