بن هوروویتز، یکی از بنیانگذاران شرکت اندرسن هوروویتز (Andreessen Horowitz)، یک ناوگان از پیکاپ تسلا سایبرتراک را به پلیس متروپولیتن لاس وگاس اهدا کرده است. این موضوع را این ادارهی پلیس تأیید کرده است.
به گزارش زومیت، ناوگان سایبرتراک جدیدترین نمونه در فهرست هدایایی است که هوروویتز به پلیس لاسوگاس اهدا کرده است. این سرمایهگذار ریسکپذیر در چند سال گذشته بیش از 7 میلیون دلار به این ادارهی پلیس کمک مالی کرده است. بیشتر این مبلغ صرف خرید فناوری از شرکتهای موجود در سبد سرمایهگذاری اندرسن هوروویتز شدهاند.
کوین مکمهیل، کلانتر لاسوگاس، در سخنرانی سالانهی خود از اهدای سایبرتراکها خبر داد. او در این سخنرانی گفت که این تراکها را اهداکنندهای ناشناس تأمین کرده و از بودجهی اداره پلیس هزینهای برای آنها صرف نشده است.
کوین مکمهیل در سخنرانی خود گفت: «ما این وسایل را میخواهیم؛ زیرا افسران پلیس داخل آنها در هر شرایطی در امان خواهند بود. این خودرو ها ضدگلوله هستند. همچنین، ابزاری عالی برای جذب نیرو برای ما محسوب میشوند.»
مکمهیل اعلام کرد که این اداره 10 دستگاه سایبرتراک دریافت خواهد کرد. هدایای قبلی هوروویتز به پلیس لاسوگاس ازطریق کمکهای مالی به بنیاد غیرانتفاعی پلیس این اداره انجام شده بود.