ماهان شبکه ایرانیان

امام جمعه اهواز: سازمان‌های اطلاعاتی جهان به اهمیت امام زمان و حوادث ظهور پی برده‌اند /طلبه ها سربازان امام زمان هستند

حاجتی: هر لحظه ممکن است نام یکی از طلاب از فهرست سربازان امام زمان حذف شده و فرد دیگری جایگزین شود. این امر به‌ویژه در شرایطی که در برخی نقاط جهان همچون یمن و دیگر مناطق، جوانان مؤمن و شجاع در حال ایثار و فداکاری هستند، به وضوح مشاهده می‌شود.

 امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر هویت طلبگی و ضرورت خودسازی، نقش طلاب را در آماده‌سازی برای یاری امام زمان حیاتی دانست و از طلاب خواست تا با تقوا و تعهد به مسئولیت‌های دینی خود، به شایستگی در صف سربازان امام عصر(عج) قرار گیرند.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاجتی، امام جمعه موقت اهواز در جلسه درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه مکتب‌الوحی، با بیان نکات کلیدی و مهم در خصوص رسالت طلاب، گفت: طلبگی صرفاً تحصیل و آموزش نیست، بلکه یک نوع سربازی در خدمت امام زمان(عج) است. طلاب باید هویت خود را به‌درستی بشناسند و بدانند که هدف از حضور در حوزه، آماده‌سازی برای یاری امام عصر(عج) در دوران ظهور است.

وی ادامه داد: طلاب باید به‌خوبی مسئولیت خود را در این مسیر درک کنند. به همین دلیل، خودسازی و کنترل اعمال از جمله زبان، چشم، گوش و رفتارهای دیگر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اگر طلاب در این زمینه کوتاهی کنند یا مرتکب اشتباهی شوند، ممکن است از فهرست سربازان امام زمان حذف شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجتی به نقش کلیدی طلاب در عصر حاضر اشاره کرد و افزود: طلاب به‌عنوان مبلغان دین، مسئولیت هدایت جهانیان را بر عهده دارند. یکی از نمونه‌های تأثیرگذاری طلاب، داستان طلبه‌ای از کاستاریکا است که در خواب توسط امام زمان(عج) دعوت شد. این مثال نشان‌دهنده نقش مهم و ویژه طلاب در یاری امام عصر است.

وی به چگونگی توجه سازمان‌های اطلاعاتی جهانی مانند سیا به مسأله ظهور و امام زمان(عج) اشاره کرد و گفت: سازمان‌های اطلاعاتی معتبر جهان، به اهمیت امام زمان و پیش‌بینی حوادث ظهور پی برده‌اند. این نشان می‌دهد که وظیفه طلاب در این برهه حساس تاریخی، دوچندان است.

امام جمعه موقت اهواز به نمونه‌های عملی از سربازان امام زمان(عج) اشاره کرد و گفت: شهید صالح‌نژاد در عملیات بدر با ایمان راسخ و اعتقاد به یاری ملائکه در کنار دیگر مجاهدان اسلام به نبرد پرداخت. او با اعتقاد به شهادت، این مرحله را افتخار می‌دانست.

وی افزود: سید حسن نصرالله نیز از نوجوانی در مسیر سربازی امام زمان(عج) قرار گرفت. این شهید والا مقام به توصیه شهید صدر عمل کرد و به‌عنوان یکی از اصحاب امام عصر(عج) شناخته شد و از همان دوران جوانی نقش برجسته‌ای در مبارزات اسلامی ایفا کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجتی در ادامه سخنان خود به ضرورت آمادگی طلاب برای پاسخگویی به نیازهای فکری و معنوی جامعه جهانی اشاره کرد و اظهار داشت: جهان در آستانه تحولی عظیم است و اسلام سریع‌ترین رشد را در جهان دارد. در چنین شرایطی، نیاز به مبلغان آگاه و مجاهدانی که بتوانند در این مسیر گام بردارند، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. طلاب باید با مطالعه، تهذیب نفس و آمادگی روحی، برای پاسخگویی به این نیازها آماده شوند.

وی سپس بر اهمیت خودسازی در مسیر طلبگی تأکید کرد و گفت: طلاب باید در مسیر رشد معنوی خود، از هر گونه فاصله گرفتن از هویت اصلی طلبگی اجتناب کنند. پرهیز از معاشرت با افراد ناسالم که ایمان را تضعیف می‌کنند، ضروری است. همچنین، باید از حفظ نشاط علمی و عملی در مسیر طلبگی غافل نشوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجتی در بخش پایانی سخنان خود به طلاب هشدار داد و افزود: هر لحظه ممکن است نام یکی از طلاب از فهرست سربازان امام زمان حذف شده و فرد دیگری جایگزین شود. این امر به‌ویژه در شرایطی که در برخی نقاط جهان همچون یمن و دیگر مناطق، جوانان مؤمن و شجاع در حال ایثار و فداکاری هستند، به وضوح مشاهده می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: طلبگی یک مسئولیت خطیر است که باید با خودسازی، تقوا و آگاهی از رسالت جهانی خود، طلاب به‌گونه‌ای عمل کنند که شایستگی همراهی با حضرت مهدی(عج) را داشته باشند. هر عمل کوچک آنان، از مطالعه تا کنترل نگاه و رفتار، بخشی از این مأموریت بزرگ است. بی‌توجهی به آن ممکن است جایگاه آنان را به دیگران واگذار کند.

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه طلاب باید همیشه در مسیر خودسازی و تقوا باقی بمانند، افزود: اینکه طلبه‌ای در نهایت بتواند در صف سربازان امام زمان(عج) قرار گیرد، بستگی به تلاش‌های مداوم او در تهذیب نفس و انجام صحیح مسئولیت‌های خود دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان