پاستا یک غذا با ریشه ایتالیایی بوده که رسپی های متنوعی در دنیا دارد. همچنین محبوبیت زیادی نیز داشته و ما در این قسمت با طرز تهیه پاستای چوبی همراه شما خواهیم بود.

رسپی پاستای چوبی رستورانی:
اگر به دنبال فینگر فودها و غذاهای جدید و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های خود هستید، حتماً در این قسمت با آماده کردن این پاستای ویژه همراه ما باشید. طرز تهیه پاستا زعتر و پاستا قالبی با رسپی و دستورهای دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- پنیر پیتزا: 200 گرم
پاستا پنه: 200 گرم
زیتون حلقه شده: 2 عدد
سیخ چوبی: 10 عدد
سس گوجه: 2 قاشق غذاخوری
آویشن، فلفل، روغن: به میزان لازم
فلفل دلمه: 1 عدد
طرز تهیه پاستا چوبی مجلسی:
مدت اماده سازی این پاستا بسیار کم بوده و شما می توانید در کمتر از نیم ساعت یک پاستا خوشمزه و جدید داشته باشید. درون قابلمه مقداری آب ریخته کمی نمک بزنید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه قابلمه به جوش آمد، پاستاهای پنه را درون آن ریخته و اجازه دهید تا پاستاها روی حرارت کمی نرم شود.

برای اینکه پاستاها به یکدیگر نچسبد، درون قابلمه می توانید مقداری روغن نیز اضافه نمایید. پاستا را آبکش کرده و مقداری آب سرد روی آن بگیرید تا پاستاها از یکدیگر جدا شود.
پاستاهای پنه آبکشی شده را دانه دانه درون سیخ چوبی قرار دهید. حالا باید سیخ های چوبی را درون سینی فر چرب شده در کنار یکدیگر قرار دهید. مقداری از سس گوجه آماده شده را با فرچه روی سطح پاستاها بمالید.
حالا به ترتیب مقداری سوسیس حلقه ای شده فلفل دلمه ای نگینی شده پنیر پیتزا، پودر آویشن، فلفل، نمک روی هر سیخ و پاستاها بریزید. در مرحله آخر می توانید از زیتون حلقهای شده برای تزیین سطح آنها استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کرده و در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. سینی را درون فر گذاشته و زمان داده تا پنیرها باز شده و طلایی شود. در ادامه می توانید پاستاها را از درون فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظر قرار دهید. در کنار این پاستا می توانید از انواع سس ها استفاده کنید.

در صورت دلخواه می توانید از قارچ های اسلایس شده نیز برای تزیین روی این پاستاها استفاده کنید. سبزیجات دیگر مانند برگ جعفری نیز می تواند برای تزیین روی پاستاها مناسب باشد.
شما می توانید این پاستا را در کنار سس قارچ و خامه یا سس های دستساز دیگر مانند سس سیر سس کچاپ و خردل سرو نمایید. در این پاستا حتماً باید از پاستای پنه استفاده کرده تا در زمان سیخ کشیدن راحت تر بتوانید، این کار را انجام دهید.
این پاستا را بسیار متنوع و جدید بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی های شما است. شما می توانید از انواع سس ها و سبزیجات دلخواه درون این پاستا و استفاده کنید.